|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΑΙΜΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ
όντως φαίνεται ότι κάνει καλή δουλειά !!
Και τιμή ?? |
|
|||
|
|||
Όντως πολύ καλή δουλειά.Εγώ μία φορά το κάνα με αλοιφή πάνινο βουρτσάκι στο ηλεκτρικό τρυπάνι και τρίψιμο καλό το αποτέλεσμα αλλά θέλει πολύ δουλειά.Και το κορυφαίο πριν περίπου 1 μήνα πήγα τη μοτό σε ένα απίστευτο πλυντήριο και ο τύπος πέρασε τους λαιμούς με σφουγγάρι και ένα υγρό και η όλη μαυρίλα και ότι άλλο είχε κολλήσει στους λαιμούς έφευγαν αστραπιαία.Έπαθα πλάκα με το αποτέλεσμα και το κυριότερο χωρίς να κάθεσαι να παιδεύεσαι!
|
|
|||
|
|||
Αν μιλάς σε μένα είναι 15€ (η τιμή περιέχει μεταφορικά από Αμερική και έξοδα τελωνείο). Και τα δύο προϊόντα (Purple και Deoxidizer) κοστίζουν το ίδιο.
|
|
|||
|
|||
Εχεις να προτείνεις κάποιο τρόπο παραγγελίας πως σε βρίσκουμε?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως αυτή τη στιγμή έχω διαθέσιμα μόνο τα purple (κι όχι πολλά ακόμα μιας και φεύγουν γρήγορα). Deoxidizer μετά τον 15Αύγουστο |
|
|||
|
|||
μην ακους τιπιτα φιλε μου.αυτα ειναι διαφημιστικα τρικ για αλοιφες!ολοι τους παιρνουν ποσοστα!.εγω θα σου πω τη λυση!πλακωσε τη στα χιλιομετρα και στα ταξιδια και οι λαιμοι θα γινουν πεντακαθαροι!εγω την εχω ακριβως 1 χρονο,της εχω κανει 17000 χιλιομετρα παθιασμενα, και οι λαιμοι εχουν ενα ωραιο μπλε χρωματακι!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το κακό είναι ότι μετά το μπλε έρχεται το καφετί και δεν είναι και τόσο ωραίο........!
Last edited by pepax66; 24-07-2009 at 17:44. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και εγω φιλε σε ενα χρονο εχω κανει 29.000χιλ σε ταξιδια αλλα ειναι μάυρες!!!! |
|
|||
|
|||
Αλέξανδρε, σε ευχαριστούμε.
Να δούμε μήπως από το Σεπτέμβριο, να είμαστε καλά, μας βοηθήσεις να οργανώσουμε ομαδική! |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|