|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: θελω να βαλω μονο μια απο τις πλαινες βαλιτσες, ποια ομως?
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Φίλε εγώ κυκλοφορώ στη πόλη εδώ και 5 χρόνια μόνο με την δεξιά πλαϊνή (vario) και στο απλό GS και στο Adv. (κράτησα τις Vario) δεν έχω κανένα πρόβλημα ευστάθειας ή ζυγίσματος. Για την ακρίβεια καταλαβαίνεις ότι φοράς βαλίτσα μόνο όταν στριμώχνεσαι.
|
|
|||
|
|||
Δημοσκοπιση :
Ποσους καθρεπτες εχετε παρει σβαρνα . α) και με τις δυο πλαινες β) μονο με την αριστερη πλαινη γ) μονο με την δεξια πλαινη. Σε καθε περιπτωση θελει εξασκιση και επειδη μιλαμε για αλουμινο vs πλαστικο vs χρωμα αυτοκινητου καθε λαθος υπολογισμος κοστιζει. Σε καμια περιπτωση η μεταλλικη της ADV δεν εχει τα ιδια περιθωρια με την πλαστικη της απλης GS και ανεξαρτητα απο πια πλευρα την βαλεις θα βγαινει πιο εξω απο τους αποστατες το τιμονιου. Καποια πραγματα εχουν αντικειμενικη προσεγγιση ενω αλλα εχουν υποκειμενικη. Πχ μπορει εσυ να εισαι καλιτερος οδηγος απο εμενα και να μπορεις να κανεις καλιτερους και γρηγοροτερους υπολιγισμους και να διορθωνεις αμεσα την πορεια σου οταν οδηγας. Οταν ομως εχεις εναλλακτικες λυσεις πχ την αντικατασταση της σελλας του συνοδηγου με αποθηκευτικο χωρο οταν εισαι μονος (με πληθος προιονταν που κυκλοφορουν) γιατι να μπεις σε μια τετοια διαδικασια που μπορει και μια στο χιλιες να αποβει τουλαχιστον προβληματικη ? Last edited by mjtir; 06-02-2010 at 14:04. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Θα συμφωνήσω !
|
|||
|
|||
έχω ταξιδέψει με μια πλαινή,μόνο,και με σχετικά νορμάλ βάρος.Οχι με το bmw βέβαια,αλλά με το tiger 955 που είχα πριν.Αρκετά ζυγισμένο μηχανάκι,πιστεύω,φοβερό μοτέρ και αρκετά βαρύ.Το αποτέλεσμα,ήταν συγκλονιστικό και τελείως αναπάντεχο.Δηλαδή,στις ευθείες κούναγε,το παραμικρό αεράκι,το νόμιζες σαν σε καράβι στο κάβο ντόρο το χειμώνα,στις στροφές δε,δεν καταλάβαινα απο που έμπαινα,πως έβγαινα και γιατί δεν έπεσα.Ευτυχώς στην επιστροφή την κούμπωσε ο φίλος μου στη κεντρική σκάρα του bmw του,καθότιν ήταν givi η kappa,συμβατές.Δεν ξέρω,ίσως με τις μαμάς και στα bmw να είναι αλλιώς.Πάντως και αισθητικά,βρίσκω πολύ όμορφες τις δυο πλαινές βαλίτσες,σε σχέση με τη μια μόνο,αλλά αυτό είναι υποκειμενικό τελείως.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καγκελα για πλαινες βαλιτσες F800GS | mrdaellis | Ζήτηση | 4 | 14-01-2010 05:38 |
πωλουνται πλαινες βαλιτσες αλουμινιου καινουργιες | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 21 | 02-12-2009 02:22 |
Topcase, βασεις για πλαινες βαλιτσες και χουφτες για F800GS | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 28-09-2009 01:38 |
πλαινες βαλιτσες για gs 1200 μαμα | thirio | Ζήτηση | 1 | 08-09-2009 12:50 |
ζητηση πλαινες βαλιτσες για 1200GS | GEO_K | Ζήτηση | 6 | 17-03-2009 20:41 |