|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To ρήμαξα το χέρι μου...
Κριμα ρε Στρατουλη.....ευχομαι να εχει γινει η λιγοτερη δυνατη ζημια και να επανελθεις πολυ συντομα στις καθημερινες σου δραστηριοτητες.....
Οπως ειπε και ο Σταυρος.....δεν την αφηνεςνα πεσει??Τα σιδερα ξαναφτιαχνονται χωρις σωματικο πονο..... |
|
|||
|
|||
Μην στεναχωριέσαι τρελο Αγορι . περαστικά να είναι και να υγιάνουν γρήγορα για να σε ξαναδουμε παλι επανω στο θηρίο
|
|
|||
|
|||
Περαστικά φίλε. Εύχομαι να είναι μια μικρούλα ελαφριά τενοντίτιδα το πολύ πολύ
και ΓΡΗΓΟΡΑ να είσαι 100% καλά και καλύτερα κι από πρίν. |
|
|||
|
|||
Περαστικα σου.....ας ειναι το τελευταιο....!
|
|
|||
|
|||
Περαστικά σου Στράτο και να την βγάλεις Σπαρτιάτικα.
Δυο φορές την πάτησα κι εγώ με τον ίδιο τρόπο. Και τις δυο δεν την άφησα να πέσει. Πονάει έτσι κι αλλιώς. |
|
|||
|
|||
Περαστικά φιλαράκι . Δεν το βάζουμε όμως κάτω .... Με τον καιρό οι δρόμοι πάλι δικοί σου θα είναι ..
|
|
|||
|
|||
Στρατάκο υπάρχουν φιλοι σου εδώ που σε εκτιμουν, σ´αγαπανε κ´ θα κάνουν οτι μπορουν να σε βοηθησουν κ´ ψυχολογικα και οπως αλλιως απαιτηθεί!!!
Ολα θα πάνε καλά !! Αν χρειαστείς δευτερη ιατρική γνωματευση, σφύρα !! Περαστικα εύχομαι !!! CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Περαστικα Στρατο και σιδερενιος..
|
|
|||
|
|||
Περαστικά φίλε θα πάνε όλα καλά !!!!
Χαίρομαι που ο τένοντας δεν έχει πάθει τόσο σοβαρή ζημιά από ότι λένε και τα παιδιά εδώ !!! Θέλει υπομονή και σύνεση, όχι βεβιασμένες κινήσεις και αποφάσεις σε σχέση με την θεραπεία του χεριού σου. Μην κάνεις τίποτα αν δεν είσαι 100% σίγουρος. Ελπίζω να σε δώ και από κοντά να τα πούμε ...... |
|
|||
|
|||
Αχ παιδιά, δεν ξέρετε πόσο καλό μου κάνατε με τις απαντήσεις σας, να είστε όλοι καλά, Η αλήθεια είναι ότι χθες απογοητεύτηκα, ήμουν και μόνος μου, δεν μπορούσα να οδηγήσω να πάω μόνος μου στο νοσοκομείο, και με πήρε από κάτω. Ειλικρινά, διαβάζοντας τις απαντήσεις σας, 4 σελίδες σε λίγες μόνο ώρες, με έκαναν να αισθανθώ πολύ καλύτερα. Θα σας ενημερώσω μόλις έχω νέα.
Σας ευχαριστώ, όλους σας!!! |
|
|