|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: παραχώρηση μοτοσικλέτας σε φιλο
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Την προηγουμενη εβδομαδα δανειστηκα ενα πιεστικο karcher απο τον κουμπαρο μου για να πλυνω το σκουτερ δουλεψε 5 λεπτα και χαλασε στα χερια μου....Τωρα θα το παω για φτιαξιμο και θα το πληρωσω και απο την τσεπη μου..... Τιποτα σε κανεναν δε δανειζεις απο κανεναν δε δανειζεσαι...Γιατι ο νομος του Μερφυ τοτε χτυπα!!! |
|
|||
|
|||
Είναι τόσο υποκειμενικό το θέμα ..
Άλλος δίνει και το βρακί του και δεν το νοιάζει Άλλος δανείζει υπό όρους, άλλος υπό καμία συνθήκη, άλλος για αντάλλαγμα Κάνεις ότι κάνεις με γνώμονα αυτό που λέει η καρδιά σου Αν είναι να σου σκάσει η στραβή, θα σε βρει αυτή όσο και να φυλάγεσαι, θα σε βρει μπόσικο σε καμιά στροφή, σε ξέρει Άστοχες απαντήσεις δεν υπάρχουν, εξαρτάται ΠΩΣ το βλέπει ο καθένας |
|
|||
|
|||
ούτε για να το δει πώς πάει (εκτός από κανα-δυο περιπτώσεις που μου είχε πάει στην κούλουρη η ψυχή)....
όσες φορές κλήθηκα να δανείσω κάτι, και εφόσον αυτό το κάτι ήταν αντικείμενο που θα μπορούσε να μας κάνει μαλλιά-κουβάρια (με οποιαδήποτε έννοια) αρνήθηκα ευγενικά βάζοντας την φιλία ως επιχείρημα.... κανείς δεν το πήρε στραβα.... ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.... αλλά δεν με νοιάζει κιόλας.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατί όσοι είναι Πάνω από το αυλάκι έχουν ωραίες κι ώριμες αντιλήψεις............ |
|
|||
|
|||
κάλιο γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύρευε...
|
|
|