|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Transalpina Romania
Πολύ λιβανίζεις τις φώτο
|
|
|||
|
|||
Είναι μεγάλες (πάνω απ 5) και δεν τις φορτώνει imageshack. Ζητάει upgrade.
Καμια βοήθεια? |
|
|||
|
|||
Τι εννοείς?
|
|
|||
|
|||
οι φωτο είναι πάνω απο 5 ΜΒ η καθεμία και μου ζητάει upgrade to imageshack.
Απ'οτι είδα είναι με χρέωση. |
|
|||
|
|||
Είναι σε jpg ή σε tiff
αν είναι σε tiff κανε μετατροπή σε jpg και θα δεις διάφορα στον όγκο άνοιξε τες σε κάποιο προγραμματακι και κανε resize |
|
|||
|
|||
Είναι σε jpeg
|
|
|||
|
|||
photobucket.com
free,,, τις ρίχνεις όλες και διαλέγεις ποιες θα ανεβάσεις μέσω των λινκ που χει η καθεμία,, |
|
|||
|
|||
Λοιπόν σιγά σιγά να ξεκινήσω να βάζω και καμία φωτογραφιούλα.
ΗΜΕΡΑ 1η Αναχώρηση 15/09 απο Θεσσαλονίκη. Πρώτη στάση Σόφια. Αφού ήπιαμε την καφεδιά μας σε πλατεία, βουρ για VIDIN. Η πόλη αυτή βρίσκεται πάνω στον Δούναβη, στα φυσικά σύνορα Βουλγαρίας - Ρουμανία, και ουσιαστικά δεν έχει κάτι να δείξει. Τα χιλιόμετρα πολλά για μία μέρα, 620 και κάτι ψιλοαναποδιές δεν μας χαλάσαν. Τουλάχιστον εμένα. Εννοώ ότι μας πήρε βράδυ στην διαδρομή, και είχε στον δρόμο μας έργα, μπήκαμε σε παράκαμψη σε ένα χωριό, η οποία εκτός ότι ήταν χώμα, κάποια στιγμή διαπίστωσα οτι περνούσαμε εντελώς μέσα από το νεκροταφείο του χωριού. Φωτογραφία βέβαια δεν σταμάτησα να βγάλω. ΗΜΕΡΑ 2η Την επόμενη σηκωθήκαμε πρωί, βόλτα μικρή vidin και σύνορα για Ρουμανία και Craiova. Οι χαιρετούρες βέβαια στον δρόμο έδιναν και έπαιρναν μην σχολιάσετε το γάντι μου Και περάσαμε φοβερά οχήματα Καθώς πλησιάζαμε Transalpina, στάση σε ένα από τα πολλά πηγάδια. Και εκεί αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε την διαδρομή που θα απολαμβάναμε. Και λίγο χιονάκι να γουστάρουμε Βέβαια τα σύννεφα μας σκεπάσαν και φάγαμε την πρώτη βρόχα. Στάση και κάπου στα 1600 υψόμετρο, μέσα στην βροχή και στο δάσος, καθώς περιτριγυριζόμασταν απο άτομα που πουλάγαν τεράστια μανιτάρια. Φάγαμε αυτό το περίεργο ζαχαρωτό σε ρολό, με ζάχαρη, που το ψήνανε στα καρβουνα. Δεν θυμάμαι πως λέγονταν αλλά ήταν καλό. Συνέχεια για κάθοδο απο Τρανσαλπίνα, προς Sibiu. Μας χαμογέλασε και ένα ωραιότατο ουράνιο τόξο Είχαμε και άλλους συνταξιδιώτες περνώντας από το χωριό Jina Φτάσαμε Sibiu μετά από 400 περίπου χιλιόμετρα, και ξενοδοχείο με βολτίτσα στην πόλη. |
|
|||
|
|||
Πάμε για 3η μέρα
Ξυπνήσαμε και βολτίτσα στην πόλη, η οποία πραγματικά μας άρεσε περισσότερο απο όλες τις πόλεις που επισκεφτήκαμε. Μηχανούλα και πάμε για Sighisoara και Brasov Πολλά χωριά που περνάγαμε, τα περισσότερα με πολύ ζεστούς και φιλικούς ανθρωπους που μας χαιρετάγαν. Φυσικά ανταποδίδαμε. Φτάσαμε Sighisoara και βόλτα στο κάστρο. Φεύγοντας, διαπίστωσα ότι δυο αλήτες μηχανόβιοι, παρκάραν τα παλιομηχανάκια τους δίπλα μου. Και ξαφνικά η δικια μου αδυνάτισε Συνέχεια προς Brasov Βόλτα λίγο πριν στο Bran. Στο τουριστικό υποτίθεται κάστρο του ΔΡΑΚΟΥΛΑ Και πίσω Brasov Φαγητό το βράδυ με βόλτα στην πόλη σε ένα πάρα πάρα πολύ καλό μαγαζί. Μούτρο και 264George ακούει? Βέβαια εγώ κύριος. Το φωτοστέφανό μου το βλέπετε? |
|
|||
|
|||
Τις επόμενες ημέρες με βλέπω για αύριο
|
|
|