|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασφάλτινα λάστιχα για GS 1200
Καλησπέρα,
Τελικά έβαλα dunlop!!! Πρώτη αίσθηση καλή.....όμως έχουν ακόμα δρόμο Θα σας ενημερώσω για εντυπώσεις!!!!! |
|
|||
|
|||
Ποιο dunlop εβαλες; Το TR91 ή το Road smart????
|
|
|||
|
|||
Roadsmart II
Πολύ καλή εντύπωση κ στην βροχή |
|
|||
|
|||
συντροχε εβαλες για μενα τα καλυτερα!!!!
να προσεχεις ομως οταν τα λαστιχα ειναι κρυα!!!!!!!! προσωπικα πιστευω οτι θελουν και την αναλογη προσοχη στο βρεγμενο λογο ασχημων οδοστροματων που εχει η αθηνα αυτα και καλα χιλιομετρα |
|
|||
|
|||
Φίλε.....είσαι ο ποιο σωστός σε όλοι την κουβέντα....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα ίδια φοράω και εγώ.... Εντυπώσεις....το λάστιχο τα σπάει αρκεί να ζεσταθεί!!! Που να το ζεστάνεις όμως??? Άμα κάνεις στην Αθήνα μέχρι τη δουλειά σου 6-10 χμ το λάστιχο δεν ζεσταίνεται, οπότε αυτομάτως είναι στα πλην του. Στο ταξίδι και στις στροφές αφου έχει ζεσταθεί είναι το καλύτερο απο ότι έχω φορέσει (bridge-conti). Στην βροχή για κλάματα...είναι απο τα πιστάδικα λάστιχα με σκληρή γόμα και δεν κρατάει κλα΄στη βροχή...εμένα δεν μου δίνει αίσθηση ασφάλειας σαν τα άλλα!!! Αποτέλεσμα....δεν θα τα ξαναβάλω.Για τα dunlop μιλούσα |
|
|||
|
|||
Παιδιά μέχρι στιγμής με τα dunlop και στην βροχή νοιώθω ασφάλεια...σε σχέση με τα Anakee II που είχα...αφου κυριολεκτικά φοβόμουνα να βγω στην βροχή κ είχα φάει κ γλύστρα...
Πάντως μάλλον ο οδηγός κάνει το λάστιχο κ οχι το λάστιχο τον οδηγό.... Αυτό κατάλαβα απο όλες τις κουβέντες με τους "ειδικούς"... |
|
|||
|
|||
pistaδικο κ σκληρο???
Γιατί μου ακούγεται οξύμωρον το ρηθέν? |
|
|||
|
|||
Χάρη ειναι δίγομο λάστιχο και η μια γόμα στο κέντρο του ελαστικού ειναι σκληρή ´ωστε να μην τετραγωνιζει εύκολα, ενώ στα μαγουλα ειναι μαλακή ωστε να κρατά στις στροφές.
Ειναι σχεδιασμένα για μηχανές με μεγάλη τελική ταχύτητα και όχι τα GS... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|