|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αξιοπρέπεια
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άλλωστε, αφού η αξιοπρέπεια είναι κατά την γνώμη σας, προσωπική, πως μπορεί κάποιος άλλος να την εκμηδενίσει!?!??! Last edited by yannis; 07-10-2011 at 21:19. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Το λουλουδάκι, τα σύννεφα, η θάλασσα κ τα ψηλά βουνά, μπορεί να έχουν ζωή, αλλά όχι αξιοπρέπεια ...
Η αξιοπρέπεια, "πηγάζει" μέσα από ανθρώπινους (όχι έμβιους) χαρακτήρες ... Απόσπασμα:
Όταν ο αναξιοπρεπής (ξευτίλας ίσως) τον αναγκάσει ξανά κ ξανά κ ξανά, να αποδείξει την αξιοπρέπειά του ... .
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Θα έλεγα ανδρισμός, αλλά θα αδικούσα τις γυναίκες ...
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Αξιοπρεπής, μπορεί - και πρέπει - να είναι, άντρας ή γυναίκα ... .
|
|||
|
|||
Αν είσαι ειλικρινής δεν θεωρείται αξιοπρέπεια Νίκο μου;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο πληθυντικός είναι για να κρατήσουμε τις αποστάσεις? Μίλησα γι΄αυτόν που το κάνει όχι γι΄αυτόν που το επιδέχετε. Κύριε Γιάννη δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σας ούτε τι νόημα έχει, επιτρέψτε μου δε να έχω τις απόψεις μου δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε άλλες οι δικές σας εμπειρίες άλλες οι δικές μου. Επίσης δεν είμαι εδώ για να κρίνω κανέναν και κανενός την τοποθέτηση, θα σας παρακαλούσα να μην το κάνετε ούτε κι εσείς. Αν θέλετε φανταστείτε ότι είμαστε φίλοι πίνουμε το ποτάκι μας και κάνουμε μια αξιοπρεπής κουβέντα. Αν πάλι δεν θέλετε, ας κρατήσουμε τους τύπους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι Χρηστάρα μη μας αδικείς |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γαμώ την αξιοπρέπεια μας - Εφορία κομαντατούρ | frits | Ελλάδα | 1 | 10-09-2011 15:57 |
Απειλούν να διακόψουν την αξιολόγηση υπερχρεωμένων κρατών οι οίκο | ortho | Επικαιρότητα | 24 | 04-04-2011 00:48 |
Αξιολογούνται οι οίκοι αξιολόγησης! | Michael Chatzilias | Επικαιρότητα | 1 | 04-05-2010 16:59 |
Το Εργαλειο !! -- Παλιο αλλα αξιοπρεπες!! | sansiro.sugata | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 21 | 09-03-2010 17:38 |
Δειτε το ιστορικο καιρου εκει που θα ταξιδεψετε!!! | georgekostas | Χρήσιμα | 14 | 25-10-2009 09:15 |