|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επανέρχονται οι Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
...c' est moi |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω όμως, αν θα...τον ξαναπάρω μαζί μου...
Τα περιστέρια της Πλατείας Συντάγματος, τον κυνηγάνε να του κουτσουλήσουν τη μηχανή! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο για την μπαταρία, είναι αναλώσιμο δεν έχει να κάνει με την αξιοπιστία κανενός. |
|
|||
|
|||
Σωστό. Πάντως BMW και πίσω δεν ξέρω. Μόνο μπροστά (χωρίς πατάκι).
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ούτε μπροστά. Για ρώτα καλύτερα στα φανάρια πόσα km έμεινε το +1200 και τα ξαναλέμε............. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νάπο η μοναδική περίπτωση, που βλέπεις BMW πίσω, είναι από τον καθρέφτη σου όταν σε προσπερνάει… Έλα αύριο και θα είμαι εγώ από πίσω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να βρώ μπαταρία πρώτα. Έστειλα τον Λευτέρη να βρεί. Εάν είμαι τυχερός μέσα για αύριο. Στην Αθήνα έχω το φορτηγό και δεν το κυκλοφορώ τόσο άνετα????................ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να συντονιστούμε... |
|
|||
|
|||
ISUZU για μεταφορά αγροτικών προιόντων. Αθήνα Θεσ/κη απαγορεύεται η κυκλοφορία............. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι ορισμοί του καλού μοτοσικλετιστή: | adventure | Διάφορα | 18 | 31-08-2011 19:58 |
Αγοράζοντας μεταχειρισμένη μοτοσικλέτα!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 07-06-2010 01:07 |
Η ιστορία της μοτοσικλέτας μέρος Γ...... | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 09-08-2009 13:33 |
Η ιστορία της μοτοσικλέτας ,Mέρος β....... | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 02-08-2009 14:13 |
Η ιστορία της μοτοσικλέτας , μέρος Α..!!!!!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 25-07-2009 16:39 |