|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Honda Crosstourer DCT
Και μπεμβεδάκιδες μπορεί να ποθούν το νέο υδρόψυκτο, αλλά δεν σημαίνει οτι θα τρέξουν να το πάρουν
|
|
|||
|
|||
...τα βυζια πουλάνε!!! θες δεν θες
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπα,αυτά τα συνηθίζουν γερμανικές εταιρείες
Στάλθηκε από το U9200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Την οποια θα ξαναπαρεις...ελα πες την αληθεια...
|
|
|||
|
|||
Αυτά ονειρευόσαστε και γουστάρετε τον boxer
|
|
|||
|
|||
Όχι βέβαια,19 χιλιάρικα σε αυτή την εταιρεία δεν ξαναδίνω...με 19 χήνες έχω ανώτερό μηχάνημα φισκα από έξτρα και πολύ πιο αξιόπιστο και με ρέστα στην τσέπη....εταιρείες δε λέμε,δεν μου αρέσει το vs
Αν κάνει κανένα 16αρι το πολύ 17 το πλούσιο το συζητάμε Στάλθηκε από το U9200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Τις προάλλες μπήκα σε ένα μαγαζί στη Θηβών που είχανε το απλό (όχι ΝτιΣιΤι), ζήτησα την άδεια τους και έκατσα πάνω του. Τα περίπου 55 - 60 κιλά διαφοράς βάρους από την απλή Τζι Ες μου ακούστηκαν αμέσως - αν και λιγότερο από το ΜΚ3. Επίσης ένοιωσα εκτεθειμένος στα στοιχεία της φύσης (γόνατα ιδιαιτέρως και χαμηλό ύψος ζελατίνας). Παρόλα αυτά αν εμφανιζόταν στην Ελλάδα σε εποχή ανάπτυξης θα πούλαγε πολύ. Ενσωματώνει πολύ προχώ τεχνολογίες. Ας δούμε τι συμπεριφορά θα δείξει το εργαλείο. Πολλά μπιτς πάνε και έρχονται και σε αυτό. Δε με εμπνέει για το ταξίδι που ονειρεύομαι βόρεια στη Βαλκανική πάντως.
Θέλω να δω και την ΚΤΜ 1190. Αν κρατηθεί η τιμή της στα επίπεδα της 990 όπως λένε και το βάρος της στα 220 (αν θυμάμαι καλά) μάλλον θα είναι αληθινός και ζόρικος ανταγωνιστής για την ΤζιΕς. Προς το παρόν η καλύτερη αλλαγή για μένα είναι ένα καλό σέρβις στο μηχανάκι που έχω. |
|
|||
|
|||
1. ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ. (-)
2. ΧΑΛΙΑ όργανα. (-) 3. Η σέλα φαίνεται πολύ άνετη. (+) 4. Συμπαγές μοτέρ. (αδιάφορο, πες +) 5. DCT. (θα δούμε) 6. Τρελό βάρος (χωρίς να έχει το ανάλογο ντεπόζιτο). (καρά -) |
|
|||
|
|||
NO THANKS!
Θα έρθει στιγμή που θα εκτιμήσεις το γιατί ο boxer είναι boxer. ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ. Ρώτα σε PM για τους δικούς μου λόγους πχ. (μη χαλάμε το thread της μηχανάρας εδώ) Last edited by NLS; 04-11-2012 at 11:51. |
|
|