|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Albania Express Vol 2
Μετά από μια κουραστική διαδρομή όπου δεν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες......
.....ένα νέο γεφυράκι ξεφύτρωσε,αυτή την φορά όμως ήταν όαση! Η κούραση είχε κάνει την εμφάνισή της. Όσο και αν η ψυχή ήθελε....το κορμί είχε αρχίσει ν'αντιστέκεται! Ετσι με το που σταματίσαμε άλλος μπουσούλαγε... ....και άλλος γέλαγε με τα χάλια μας σαν μικρό παιδι.. Οπως και να έχει πάντως εμείς χαιρόμασταν την καθε στιγμη που περνούσαμε μαζί με τα παιδια...μακριά απο τα προβλήματά μας ! |
|
|||
|
|||
...γέφυρας συνέχεια λοιπόν και ο φωτογραφικός φακος δεν σταμάτησε τα κλίκ..
..Σύντομα όμως έπρεπε να φύγουμε... Ξέραμε τα χιλιόμετρα της επιστροφής αλλά δεν ξέραμε τι θα συναντούσαμε και ακόμα δεν είχαμε βγει στην διασταύρωση με τον δρόμο που θα κατεβαίναμε για το Πέσκοπι! Last edited by mario; 19-06-2013 at 12:02. |
|
|||
|
|||
Συγκινητικό ταξιδιωτικό...
Με Μάριο μαζί δεν υπάρχει περίπτωση κ στην εκκλησία να έρθει θα με κάνει να γελάσω το παλιοκουνάβιον... Μπράβο σας κύριοι εξαιρετικό all around. |
|
|||
|
|||
ωραίοι οι φίλοι μας!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Παίδες συγγνώμη που το έχω αφήσει για λίγο αλλά το άσχημο κάψιμο στον πήχη μου δεν μου επιτρέπει πληκτρολόγιο
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά
|
|
|||
|
|||
Ομορφες εικονες παιδια,γεμισατε μπαταριες.Μαριε περαστικα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γρήγορη ανάρρωση ευχόμεθα κ ο Κατσανάκης έχει "νοσοκόμες" που επουλώνουν ΟΛΕΣ τις πληγές , "πληγωμένε μοντεράτορα". |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε μάγκες......
|
|
|||
|
|||