|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Adventure Training την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 !!!
Δημήτρη, υπολόγισε και εμένα στο team....
Χρήματα Ο.Κ. / στέλνω P.M. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το τηλεφώνημα έπιασε τόπο... Καλή εκπαίδευση!!
|
|
|||
|
|||
Λίστα συμμετεχόντων στo Adventure Training της Κυριακής 19 Ιουνίου 1. Arkas (υποστήριξη παρέας) 2. pirate --------> εξώφλησε 3. marioman ------> εξώφλησε 4. ziuman --------> εξώφλησε 5. George_B ------> εξώφλησε 6. danaos --------> εξώφλησε 7. szygo ---------> εξώφλησε 8...;;; . |
|
|||
|
|||
Απο οτι βλεπω η μια δραστηριοτητα φερνει την αλλη!
Αρχιζουμε να ζηλευουμε εμεις εδω στα βορεια |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σημείο συναντήσεως: Το πρατήριο της , στον παράδρομο της Αττικής οδού, μετά την έξοδο 17 (Κάντζα), στις 08:45 με αναχώρηση στις 09:00. Δεν βγαίνουμε από την Αττική Οδό, μετά την 17, έχουμε το νου μας και μπαίνουμε στον παράδρομο, ακολουθώντας τις ταμπέλες για το βενζινάδικο. . |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Και βέβαια, ΠΡΟΣ Μαρκόπουλο ...
|
|||
|
|||
Με το καλό παιδιά . |
|
|||
|
|||
Επειδή είμαι καινούριος στις μηχανές (προχθές πήρα την πρώτη μου BMW F650 GS , τη δικύλινδρη του 2008) , θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν αντίστοιχα μαθήματα για οδήγηση στο δρόμο...Αλλιώς τρέμε forum από τις ερωτήσεις που έχω να κάνω...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το χωμάτινο θα σε βελτιώσει πάρα πολύ, ως οδηγό στο δρόμο... Αν σε βολέυει να το κάνεις, μη το χάσεις... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GS Forum Adventure Training την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 269 | 10-06-2011 00:18 |
Adventure Training την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 88 | 07-06-2011 20:09 |