|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τί έχει τελικά η εξάτμιση της μοτοσικλέτας μου και πρέπει να την αλλάξω;!!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τί έχει τελικά η εξάτμιση της μοτοσικλέτας μου και πρέπει να την αλλάξω;!!!
Eγώ την άλλαξα για να χάσω άλογα και βάρος. Ήταν πολλά τα 85 και τα φοβόμουν.
|
|
|||
|
|||
αυτα που εμειναν ομως χλιμιντριζουν πιο πολυ!
|
|
|||
|
|||
Ο "ρουφιάνος" περιμένει στο ίδιο σημείο ΠΑΝΤΑ... για περάστεεεεε πλούσια με μεγάλη όρεξη
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ξέχασα να πω επίσης, πως με την εξάτμιση που έβαλα, είδα ακόμα μία διαφορά.
Με την μαμά εξάτμιση και το top case poυ έχω, όταν έβαζα την μοτό στο κεντρικό στάντ, αυτή καθόταν στον πίσω τροχό. Τώρα με την άφτερ εξάτμιση κάθεται στον μπροστινό. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την σωστή χρήση του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 39 | 17-07-2012 10:56 |
Τί πρέπει να κάνω σε περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου/μοτό ;;;; | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 09-06-2012 01:55 |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την ασφάλεια του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 11 | 12-07-2010 10:12 |
οσμή καμμένου από την εξάτμιση... | GS_maniac | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 27-05-2009 15:19 |
Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το λάδι της μοτοσυκλέτας μας.!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 24-05-2009 06:45 |