|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Test G 650 GS
Απόσπασμα:
Συγνώμη αλλά ό,τι κινέζικο έχω πάρει μου έχει βγεί "μάπα" Έλεος με τους κινέζους. Έχει πάει η ποιότητα "περίπατο" !!!! Επίσης έχεις δίκιο που λες ότι δεν αναφέρεται ότι το μοτερ θα είναι κινέζικο. Έχει αποσιωποιηθει !!! Η συνεργασία των κινέζων για την παραγωγή του συγκεκριμένου μοτερ έχει αποσιωποιηθεί !!! Είχα μπερδευτεί και γω στην αρχή αλλά κάποιοι από το φόρουμ μετάφρασαν κάποια γερμανικά περιοδικά και βρήκαν άκρη. Διαφορετικά θα νόμιζα ότι θα ήταν εξ'ολοκλήρου φτιαγμένο Γερμανία !!! Επίσης η bmw αφήνει να εννοηθεί ότι η συγκεκριμένη θα είναι αμιγώς Γερμανική, αλλά δεν ! |
|
|||
|
|||
ΟΚ να σου πω για να μη πεις ότι στο έκρυψαν ότι και το επόμενο 1200 θα έχει πολλά ανταλλακτικά κινέζικα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωραία ..αν είναι έτσι καλό δεν είναι να γνωρίζει ο καταναλωτής? Επίσης αυτό είναι θέμα αυτών που σκοπεύουν να αγοράσουν το επόμενο 1200. Αν ήμουν εγώ θα είχα πρόβλημα ! Δεν θέλω Γερμανοκινέζικο μηχανακι ! Θέλω γερμανικό ή κινέζικο ή όποιας άλλης χώρας στην οποία όμως θα παράγεται εξ ολοκλήρου. Δεν είναι τυχαίο ότι η bmw προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός ότι το μοτέρ από το 650 θα είναι μερικώς κινέζικο. Και καλό είναι αυτά τα παράπονα να φτάνουν στην εταιρία !!! Για να έχουμε ποιοτικά προιόντα και αυθεντικά μηχανάκια !!! |
|
|||
|
|||
Δηλαδή πάντα όταν έπαιρνες μηχανή (όχι BMW, ότι) σου έβγαζαν μια λίστα με το που είναι φτιαγμένο κάθε κομμάτι κλπ.;
Εμένα γμτ ποτέ δεν μου το έκαναν αυτό - με έριξαν; |
|
|||
|
|||
Εγω πάντως θα ήθελα να ξέρω που συναρμολογείται η μηχανή μου η αν κάποια κομμάτια της είναι κινέζικα ...ειδικά ο κινητήρας.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οχι δεν εννοώ αυτό ! Δεν γίνεται να ρίξουν εσένα και μένα όχι ! Καταναλωτές είμαστε και οι δύο ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα προηγούμενα μηχανάκια ήταν εξ ολοκλήρου φτιαγμένα ιαπωνία ..ναι ! Ένας από τους λόγους που δεν αγόρασα ξανά ιαπωνικό είναι ότι μόνο ιαπωνικά δεν είναι πλέον ! Είναι θέμα προτιμήσεων μάλλον! |
|
|||
|
|||
Και ξαναρωτάω.
Στο είπε (ότι είναι εξολοκλήρου Ιαπωνικά) η εταιρία κάπου επίσημα; Ότι τώρα δεν είναι (τα τωρινά Ιαπωνικά) στο είπαν προσωπικά; Όχι. Για τα τμήματα από Κίνα η BMW έχει γράψει επίσημα πάντως (θα ψάξω να το βρω κάποια στιγμή). Αλλά φυσικά μην περιμένεις ούτε να στο πουν στην ώρα της παραγγελίας, ούτε στο manual, ούτε κάτι άλλο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι δυνατόν να παραχωρείται ολόκληρη λίστα με το κάθε κομμάτι ξεχωριστά που να λέει από που είναι φτιαγμένο? Επίσης κάθετί που έχει μια ονομασία προελευσεως και δίνω τα λεφτά μου γι αυτό θέλω να ξέρω και να είναι όντως το μέρος προέλευσης χωρίς υπεκφυγές και μαιμουδιές !! |
|
|||
|
|||
Αυτό προσπαθώ να σου διευκρινίσω.
Ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Όλα τα σημερινά οχήματα έχουν κομμάτια από διάφορα μέρη του πλανήτη ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. Αυτό εδώ και χρόνια. Ακόμα και όταν λέγαμε για "αμιγώς της τάδε χώρας". Κανείς δεν το δηλώνει, ούτε όμως "το κρύβει" (με την έννοια ότι όποιος ψάξει θα βρει για τις συνεργασίες τους κλπ. αφού συνήθως υπάρχουν σε newsletters κλπ.). Εγώ πχ. για το μοτέρ της G650 έμαθα από κάποιο άρθρο που ήταν με δήλωση κάποιου εκπρόσωπου της BMW. Μάλιστα αν θυμάμαι ήταν ενθουσιασμένος με τη συνεργασία. Σημασία δεν έχει το ταμπελάκι (και για να πιάσω και τους Hondάκηδες να πω και ότι "να είδαμε και τα χαϊρια της Γερμανικής συναρμολόγησης" - που btw παραμένει Γερμανική), σημασία έχει ο έλεγχος ποιότητας (πράγμα που επίσης θέλει βελτίωση στην BMW αλλά και ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ). |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test BMW F 800 GS | tman | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 12-04-2011 20:57 |
Test Ride, BMW R16 | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 6 | 27-06-2010 11:21 |
TEST RIDE | nsepsas | Γενικά - Αναβάτης | 21 | 03-06-2009 21:12 |