|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απόψεις για ασφάλτινα ελαστικά
Από οτι κατάλαβες δε υπάρχουν στάνταρ φυσικα.
Απο τις διάφορες στις απαντήσεις καταλαβαίνει κανείς οτι το τέλειο ελαστικό ειναι στον εγκέφαλο καθενός διαφορετικό. Αλλο λέει το ένα άλλος το αλλο και πες μου αν συμφωνούν κάποιος σε κάτι με άλλους. Γιαυτο βάλε αυτο που γουσταρεις και αποφάσισε μόνος σου. Υ.Γ καλύτερα απο τα exp metzeler δε θα βρεις |
|
|||
|
|||
Αυτα που ζητας τα κανει το Anakee 2 με μονο αντιτιμο την
μετρια συμπεριφορα σε πιστα η πολυ γρηγορη οδηγηση. Αυτο ομως το χειμωνα δεν υφισταται ως αναγκη |
|
|||
|
|||
michelln pilot 3 το φοραω τωρα κ εχω κανει 24,000
ευχαριστημενος μεχρι αηδιας μεχρι τα πρωτα 18,000χλμ....μετα εχασαν λιγο σε κρατημα.....μαλλον θα ξαναβαλω τα ιδια απο την στιγμη που δεν παω σε χωμα καθολου |
|
|||
|
|||
Καταπάσα πιθανότητα θα βάλω το pilot 3 μιας και το θελω μόνο για άσφαλτο και καλύτερη συμπεριφορά τον χειμώνα. Το καλοκαίρι θα βάλω πάλι το 50-50. Ως εναλλακτική το EXP. Θα κλείσει στον λαστιχά.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες |
|
|||
|
|||
Τελευταία ενημέρωση ότι σταμάτησε η παραγωγή του metzeler EXP.......
TR91? Γνώμες? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή ο Κώστας (gsmaniac) είχε βάλει πριν τα next, 2 αμιγώς ασφάλτινα ελαστικά (pilot & dunlop) τα next δεν του άρεσαν και μου έλεγε να μην τα βάλω. Η κριτική σου με καλύπτει και νομίζω πως κατανοώ τη συμπεριφορά τους από την περιγραφή σου. Οπότε μάλλον για next με βλέπω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα αλλαξα στα 16000.... Ηρωας ειμαι..... |
|
|||
|
|||
Σε σχέση με τα ΕΧΡ , θα μου αρέσουν πιο πολύ στην άσφαλτο (όπως λέει κι ο Gemat) και θα πατάω καλύτερα στο χωματάκι σε σχέση με τα αμιγώς ασφάλτινα (όπως μου είπες κι εσύ ). Οπότε 2 σε 1
Ούτε το vidal sasoon να ήταν |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω αν θ' αντέξω κι εγώ μέχρι τα 16,000χλμ!
|
|
|