|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ταλαιπωρία ενός από εμάς
υπερβολες τωρα...,
απλα βλεπεται...! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να γιατί gs forum |
|
|||
|
|||
Καλά ρε Qφάλες, εγώ κάνω όλη τη δουλειά, έχω στείλει τουλάχιστον 150 π.μ. σε όλα τα forum, εγώ κάνω τη λάντζα και μπαίνει ο γιατρός με την άσπρη μπούζα και όλοι του λέτε μπράβο???
Είστε απαράδεκτοι. χαχαχα Πέραν της πλάκας υπάρχει πολλή μεγάλη ανταπόκριση από πολύ κόσμο και βλέπω να λήγει πολύ γρήγορα το οικονομικό πρόβλημα στην περιπέτεια που αντιμετωπίζει ο φίλος μας. Θα σας ενημερώσω και για το ύψος του ποσού που έχει συγκεντρωθεί έως σήμερα όταν το μάθω. Να είστε όλοι καλά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλλά είναι μερικές φορές,που η συγκίνηση σε πλημμυρίζει απο την καλοσύνη ορισμένων ανθρώπων όπως ο πειρατής,ο οποίος έτρεξε ακόμη και για το δικό μου ατύχημα που είχα,χωρίς να με γνωρίζει και ας είμαι στην άλλη άκρη της Ελλάδας,αποδεικνύοντας έτσι ότι και καλοσύνη υπάρχει και ότι είμαστε μια μεγάλη μοτοσυκλετιστική οικογένεια Μακάρι να πάνε όλα καλά! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μπράβο στο Σταύρο που μεσολάβησε σαν γιατρός για να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα του ανθρώπου .
Μακάρι να πάνε όλα καλά για το παλικάρι στείλε το ΠΜ και σε μένα . |
|
|||
|
|||
μπραβο Σταυρο!!με την καλη εννοια η Αγια Τερεζα του foroum εισαι!
|
|
|||
|
|||
Η ενημέρωση που έχω από τους ανθρώπους που άνοιξαν τον λογαριασμό για τον bocaros είναι ότι:
Μέχρι σήμερα στις 13:20 με 13:30, το ποσό είναι στα 475 ευρώ!!! |
|
|||
|
|||
Χιλια μπραβο στον βασιλη που ασχοληθηκε και ανεβασε ενα τοσο σοβαρο θεμα,στον σταυρο για την μεσολαβηση του ως ιατρος και φυσικα στο Gs Forum που το φιλοξενησε.Παρακαλω πολυ αν μπορω να εχω τα στοιχεια του λογαριασμου κι εγω και ας βαλουμε ολοι κατι για να βοηθησουμε το παλληκαρι.Η αλληλεγυη των μοτοσυκλετιστων ηταν,ειναι και θα ειναι ενα απο τα πιο χαρακτηριστικα τους γνωρισματα!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσοι απο εμάς πάιζουν video games? | teo40 | Consoles - Games | 33 | 29-12-2010 19:53 |
Πάντα θα υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς....!!! | frits | Χιούμορ | 20 | 20-07-2010 12:27 |
Άρχισαν τα όργανα στην Ισλανδία! Σε εμάς πότε; | Arkas | Επικαιρότητα | 18 | 13-05-2010 18:01 |
Υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς .... Έλεος !! | frits | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 10-02-2010 03:44 |
Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ | riko46 | Ελλάδα | 3 | 08-01-2010 14:25 |