|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βοήθεια !! Η ¨Μπεμπέ" αρρώστησε !!!
Σταύρο διαβάζοντας το πρώτο πόστ ήταν το πρόβλημα σου η περίπτωση κάποιου που ήρθε προχθές στην BMW εδω στο Ηράκλειο ηταν το φισάκι του αίσθητήρα μπέρδευε τις ταχύτητες και έσβησε Αφου το φτιάξατε ας ειναι το τελευταίο
Αλλά μαλλον προχθές στον Αχέρωντα βούτηξε σε τίποτα λασπόνερα και ετσι παρουσίασε το πρόβλημα Τέλος καλό όλα καλά |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αμα δουλεύει μην το πειράζεις
|
|
|||
|
|||
Πρόσεξα λοιπόν ότι εκεί που δούλευε για λίγο με νεκρά εννοείται στο καντράν ξαφνικά έδειχνε αντί για "0" στις ταχύτητες "2", "3" σαν να είχε ταχύτητα οπότε με το πλάγιο σταντ κατεβασμένο έσβηνε, Πράγματι σήκωσα το σταντ και δούλεψε μια χαρά.....
Αυτο που περιγράφει ο φιλος στη πρωτη σελιδα εχω...Τι εννοεις αν δουλευει; Με πατημενο συμπλεκτη μονο παιρνει μπρος,ανεξαρτητως ταχύτητας. ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Και εγω αυτο νομίζω.
Νόμιζα ότι του φίλου ειχε κανονικές ενδείξεις γι αυτο είπα μην το πειράξει. Και εμένα μου το έκανε πάντως και με ξεκουμπωμα, σπρέι κουμπωμα έφτιαξε! |
|
|||
|
|||
Αυτό ρωταω!!!!!! Πως ξεκουμπωνει η ρημαδα, γιατι μονο στα σουτιεν ημουν καλος
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς δεν το έκανα εγώ αλλά ο μάστορας!
By the way, καλύτερα στα σουτιέν επιδεξιότητα πάρα στις φισες:sly: Sent from my XOOM 2 ME using Tapatalk 4 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οδική Βοήθεια ADAC. | Arkas | Απαραίτητα έγγραφα | 266 | 24-07-2013 00:25 |
Βοήθεια για r 1150 gs... | kotskofi | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 27-11-2009 11:10 |
GSA του "κουτιού" και του "δρόμου" !! | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 22-11-2009 19:14 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |