|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Free maps for Garmin brand GPS devices
Έχω διαβάσει ότι γενικά στα Garmin, "ξένοι" χάρτες δεν μπαίνουν και με τα σπασίματα κινδυνεύεις να χάσεις τους πληρωμένους χάρτες σου...
Να είναι τόσο απλό και ακίνδυνο να βάλεις στη συσκευή αυτούς τους χάρτες ?? Λυπάμαι τώρα δεν το έχω μαζί μου, nivam..... Αύριο ΝΑΙ, ευχαριστώ που ασχολήθηκες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τον τελευταίο 1μιση χρόνο έχω βάλει άλλους χάρτες Στην SD μπορείς να βάλεις ότι θες, στα nuvi και στα oregon τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν στα zumo εκτός από καλύτερο hardware έχουν αλλάξει κ πράγματα στο software. Το χα ψάξει στο internet και βρήκα οτι μπορείς να έχεις στην SD ή και στη συσκευή (αν στο επιτρέπει το μέγεθος των αρχείων) 4 διαφορετικούς χάρτες. Αρκεί να κάνεις μετονομασία στα αρχεία των .img και να τους δώσεις τα εξής ονόματα: GMAPPROM.IMG GMAPBMAP.IMG GMAPSUPP.IMG GMAPTZ.IMG Το έκανα και δουλεύει. Eννοείται πως δεν πειράζεις τους χάρτες που δίνει η εταιρία. |
|
|||
|
|||
Η εμπειρία μου είναι από το 550,
για το 660 δεν έχω ιδέα, Ένα nuvi που έχω βλέπει τους χάρτες της SD κανονικά... Η διαδικασία που περιέγραψα ισχύει για το 550 zumo Ξέρω πολύ καλά ότι παιδιά με 660 κάνουν χρήση αυτής της διαδικασίας... Να επισημάνω ότι οι χάρτες που προσφέρονται από την ιστοσελίδα που προτείνω στην αρχή του νήματος δεν είναι σπασμένοι κλεψίτυποι και όλα αυτά... Δεν αποτελούν παραβίαση προιόντων πνευματικής ιδιοκτησίας Είναι δημιουργία ανθρώπων οι οιποίοι τους προσφέρουν για χρήση δωρεάν, open source Ότι η Garmin έχει μια αναγούλα με την χρήση ξένων χαρτών είναι αλήθεια, επειδή βοηθήθηκα πάρα πολύ με την χρήση της ιστοσελίδας σε ταξίδι στα Βαλκάνια το μοιράστηκα μαζί σας... Δεν μπορώ να σας εγγυηθώ για τίποτα από αυτά που σας προτείνω... Σε εμένα δούλεψαν όπως ακριβώς σας τα περιγράφω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
προσπαθώ να τα σετάρω και δεν μου βγαίνει...που θα πάει όμως ??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θες να μου στείλεις ενα πμ?? . |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παίζει να κάνω κάτι λάθος? |
|
|||
|
|||
για να διαβαστουν οι χάρτες με τις συγκεκριμένες ονομασίες
Πρέπει στη καρτουλα SD να φτιάξετε φάκελο μετην ονομασία GARMIN και να πεταξετε μεσα τα συγκεκριμένα αρχεία!!!!! αν δεν κάνω λάθος όχι παραπάνω απο τρία!!!!!! νύχτα!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα έκανα μετονομασία με τα ονόματα που γράφει παραπάνω αλλά μου διαβάζει μόνο το gmapsuup.img |
|
|||
|
|||
Kατεβασα δοκιμαστικα τον Ελλινικο για zumo 550 και δεν ειχε ονομασιες απο οδους κτλ, εκτος απο 2-3 κεντρικους δρομους ολα φαινοταν κανονικα αλλα ελεγε δρομος χωρις ονομα!
Ετσι ειναι γενικα ή δεν εκανα κατι σωστα στην εγκατασταση? |
|
|