|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο Αποστόλης και το θηρίο του!!!!
Απόσπασμα:
Αντε να το κανουμε 23 Ιουλιου ... Οχι ο Εddy δεν μπορει. Ερχεται αλλος φιλος (o Dwight) απο LA αυριο. Αυτος θα παρει την RT μου και εγω την GS. Μπορει να τον φερω στον καφε την Τεταρτη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κανενα προβλημα. Λεμε να φυγουμε απο Ιγουμενιτσα, για να δει και ο φιλος κατι απο Ελλαδα (Μετεωρα κλπ.). Περνωντας απο Ιωαννινα μπορουμε να πουμε ενα ¨γεια¨. |
|
|||
|
|||
Εννοειτε να κανετε σταση για καφε.Θα σας περιμενω.Μονο την προηγουμενη μερα κανε μου ενα τηλεφωνο για να μη φυγω εκτος.
|
|
|||
|
|||
ΟΚ!
|
|
|||
|
|||
Bedouin - Τόλη να στε καλά και να συνεχίσετε να γράφετε πολλά πολλά .... μοτοχιλιόμετρα!
Είχα την τύχη να γνωριστώ με τα παιδιά πριν 2 εβδομάδες στο πλοίο για Ανκόνα και στο σημείο αυτό θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τις συμβουλές που μας έδωσαν αλλά και όλες τις πληροφορίες για διαδρομές και σημεία που έπρεπε να επισκεφτούμε.Χάρηκα που σας γνώρισα Θανάση - Αποστόλη και ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά! |
|
|||
|
|||
Λεωνίδα και υπόλοιποι αναγνώστες του φόρουμ καλημέρα,
Επιτέλους μετά από πολύ καιρό κατάφερα σήμερα να γίνω και επίσημο μέλος του φόρουμ. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω προσωπικά για τα καλά σου λόγια καθώς επίσης και την υπέροχη φωτογραφία. Πραγματικά για εμένα αυτό το ταξίδι ήταν ένας άθλος αλλά όπως λέει και η παροιμία "ο τολμών νικά" και αυτό οφείλεται σε έναν και μόνο άνθρωπο και φίλο επί σειρά ετών τον Θανάση τον "Beduin" που με την παρότρυσήν του μετά από σειρά ετών κατάφερα να κάνω αυτό το ταξίδι. Η ασφάλεια του ταξιδιού μας καθώς και η οδιγική συμπεριφορά οφείλεται καθαρά στην εμπειρία του Θανάση με τα χιλιάδες χιλιόμετρα που έχει διανύσει ανά την υφήλιο μετέτρεψε την κούραση σε διασκέδαση, τον ευχαριστώ και μέσα από το φόρουμ που μου χάρισε αυτή την εμπειρία και μαζί του έμαθα πάρα πολλά πράγματα σχετικά με την οδηγική συμπεριφορά και την ασφάλεια. Θέλω μέσα από αυτό το μύνημα, να ευχηθώ σε όλους τους αναγνώστες να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι σαν αυτό που κάναμε εμείς, η αίσθηση που αποκομίζεις είναι απερίγραπτη. |
|
|||
|
|||
Θοδωρή, Θανάση και Παναγιώτη καλημέρα,
Χάρηκα πολύ που επιστρέψατε πίσω και ελπίζω να περάσατε καλά!!! Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα από κοντά και έιχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε πολλά θέματα κατά την διάρκεια του ταξιδιού μας από Πάτρα για Ανκόνα. Εύχομαι να τα πούμε πάλι από κοντά σύντομα, θα χαρώ να σας δώ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι εντυπώσεις μου από αυτό το ταξίδι είναι μοναδικές και υπέροχες που θα μείνουν για πάντα στην μνήμη μου και αυτό το οφείλω αποκλειστικά στον beduin που με την εμπειρία του με έμαθε να ταξιδεύω με ασφάλεια σε χώρες όπου οι δρόμοι είναι πολύ επικίνδυνοι. Ήταν ένα ταξίδι που πιστεύω ότι πάρα πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να το πραγματοποιήσουν αλλά δεν μπορούν για διαφόρους προσωπικούς λόγους. Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια με αυτοκίνητο στο εξωτερικό αλλά και πολύμηνες διαμονές σε διάφορες χώρες του εξωτερικού λόγω της δουλειάς μου αλλά ποτέ δεν μπορούσα να πιστέψω ότι η αίσθηση το να ταξιδεύεις σε μοτοσικλέτα θα ήταν τόσο συναρπαστική. Αξίζει πραγματικά μία φορά στην ζωή σου να πραγματοποιήσεις ένα τέτοιο ταξίδι με την μηχανή σου, βλέπεις μέρη και τοπία που μόνον στις φωτογραφίες μπορείς να απολαύσεις, είναι συναρπαστικό. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ήταν ένα ταξίδι υπέροχο και σου συνιστώ ανεπιφύλαχτα να το πραγματοποιήσεις και εσύ, το μόνο όπλο που πρέπει να έχεις μαζί σου είναι η αυτοπεποίθεση ότι θα τα καταφέρεις σε ότι συνθήκες και να αντιμετωπήσεις κατά την διάρκεια του ταξιδιού. "¨οτι μπορούν να κάνουν άλλοι μπορείς να κάνεις και εσύ" Μην το βάζεις ποτέ κάτω και συνέχισε να προσπαθείς με τον ίδιο ζήλο. Αποστόλης |
|
|||
|
|||
:sm5::sm5:Αποστόλη !!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στους Απόστολος, Αποστόλης, Τόλης, Αποστολία!!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 30-06-2009 19:33 |
Ο Λεωνίδας και το "θηρίο" του .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 31 | 27-05-2009 13:04 |
Εγώ, αυτή και το θηρίο... | ckalfas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 19 | 29-04-2009 15:12 |
το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 01:57 |