|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τη Τετάρτη 18/1 έλεισα ραντεβού για αλλαγή θα σας ενημερώσω τι μου φορέσανε???????????
|
|
|||
|
|||
gs1200 2008 ανευ esa το καλοκαιρι του 2009 και με 15000 χλμ αρχισε να δακρυζει η πισω μου την αλαξαν ενοειτε τσαμπα αλλα εκαναν κανα μηνα να τη φερουν.... μαλιστα 3 μερες πριν ερθει το ανταλακτηκο τα εφτυσε ολα στο πεζοδρομιο.... μιλαμε εσταζε κανα 10λεπτο συνεχως τη πηρα και τους την αφησα εκει και με λιγο γκαρισματακι μου δωσαν ενα gs650 δικυλινδρο(ωραιο μηχανακι by the way που λεει και ο κουλουρης) για 3 μερες οποτε και την αλαξαν με καινουργια.... πολυ ενδιαφερον ειχε η οδικη συμπεριφορα της μοτοσυκλετας με την αναρτηση ανευ λαδιου... κατι σε τραμπολινο για παιδακια...
|
|
|||
|
|||
Βαλτε κι εμενα στο club των αγανακτισμένων SHOWAκαμμένων... 14.200 και κατι ψιλά και πισω αναρτηση off.... εγινε αντικατασταση εντος εγγυησης αλλα εκτος λογικης....
|
|
|||
|
|||
Eπανερχομαι με καποια νεωτερα.... Κατ' αρχας μια φωτο για να ξερει ο καθενας για τι ακριβως μιλαμε και να εχει το νου του.Δεν ειναι αναγκη να δειτε καμμια πλημμυρα απο λαδι στο εμβολο του αμορτισερ,ξεκιναει με λιγο λαδακι και σιγα-σιγα αρχιζει να γινεται περισσοτερο.Οσο καλυτερα μπορουσα να το τραβηξω το εκανα.... Τωρα,οσο αφορα την αλλαγη,οι γερμανοι κατα γενικη ομολογια στελνουν οτι θελουν...ειτε wp ειτε showa.Aπλα η κατασταση διαχωριζεται οσο αφορα τα απλα και τα adv.Kατα τα λεγομενα του αντιπροσωπου λοιπον,9 στα 10 adv αλλαζουν σε wp σε αντιθεση με τα απλα οπου 9 στα 10 αλλαζουν σε showa.To σκεπτικο προφανως ειναι το βαρος και ισως ο πιο off χαρακτηρας του adv.
Aυτα προς το παρον.....νεωτερα κατα τον ρουν των γεγονοτων... |
|
|||
|
|||
Πάρτε και μια απο μενα για λίγο βοήθεια ακόμα.φέρτε τη λιγο κοντά και διτε στο κατω μέρος του εμβολου
Send from my Xperia arc using Tapatalk |
|
|||
|
|||
161000χιλ (11,5 χρόνια) μαμά μπροστινή ανάρτηση.
Η πίσω αλλάχτηκε στις 125000, γιατί δεν μου ρύθμιζε πλέον το rider sag το μαμά ελατήριο (είχε πέσει) κι είπα να βάλω Ohlins. Λάδι, όμως και πρόβλημα στη μπουκάλα, κανένα!~ |
|
|||
|
|||
Εμ βλέποντας το μοντέλο επανω και αριστερά σου φεύγουν ολες η αποριες για το ποσταρισμα αυτό......!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κύριοι-φίλοι μου με τα R1150 τώρα μας "βαράτε" που λέμε εμάς με τα R1200 ...
Ευτυχώς εμένα η κούκλα μου δεν έχει κανένα θέμα ακόμη... 1/2006 με 45.000 km. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW και σπασμενο μοτερ....... | Dimitrism | Τεχνικά θέματα διάφορα | 114 | 14-03-2011 10:31 |
Πως μπορεί να εκφραστεί ο ΄΄Κανένας΄΄ τον δημοσκοπήσεων; | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-10-2010 15:17 |
Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων | vasorfa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 20-08-2010 12:23 |
Ενας αγανακτησμενος πολιτης. | georgekostas | Διάφορα | 57 | 30-12-2009 23:36 |
Μεθυσμενος | wolferin | Ανέκδοτα | 13 | 11-04-2009 22:52 |