|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: HALL SENSORS
Δεν έχει γρυλιες όντως, όμως δεν είναι τελείως στεγανο. Έχει μικρά ανοίγματα στο επάνω μέρος, καθώς και στο κατώτερο σημείο, για να στραγγιζουν τυχόν νερά ή υγρασία που εισέρχονται μέσα στον συγκεκριμενο χώρο!!!
Συγκεκριμένα, προσοχη θέλουν οπωσδήποτε, οι δυο μικρές οπες του κατώτερου σημείου του πλαστικού καλλυματος, οι οποίες φραζουν πολυ συχνα απο χώμα ή άλλες βρωμιες. Αυτο έχει σαν αποτέλεσμα να μην φεύγει η οποία ποσότητα νερου ή υγρασίας έχει πέρασει μέσα! Ειδικά στα μοντέλα 04 εώς 06, που είχαν εκείνο το χωρίς λόγο ύπαρξης "σφουγκαρακι", ήταν ότι έπρεπε για να μένει μέσα στο χώρο αυτο, αρκετή ποσότητα νερού. Ήταν και η κυρία αιτία δημιουργίας φουσκωματων στο χρωμα του μεταλλικου μπροστινου καπακιου του κινητήρα. (μιλω και ως παθών) Με λίγα λόγια: Με την πάροδο του χρόνου, υγρασία=δημιουργία προβλήματος!!! Last edited by BOXER; 04-12-2013 at 01:10. |
|
|||
|
|||
γιατι όμως όταν το πλαινεις στο πλυντηριο κι όχι όταν περνας μεσα από νερο.μηπως εχει να κανει και με το ότι εισερχεται ζεστο νερο στο πλυσιμο..?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε γενικες γραμμες, η υγρασια με οποιο τροπο και αν εισελθει καπου, μακροπροθεσμα δημιουργει προβληματα. Σε αυτο που ρωτας ομως, αμεση σχεση εχει η πιεση. Εχει τεραστια διαφορα η πιεση του πιεστικου με την πιεση που δημιουργητε κατα το περασμα απο ενα ρυακι ή μια γουρνα με νερο!!! |
|
|||
|
|||
Όταν ο κινητήρτας είναι ζεστός και δουλεύει (πέρασμα ποταμάκιΟΥ) δεν έχει θέμα απ' όσο ξέρω. Αλλιώς όλοι αυτοί στο advrider που βγάζουν φωτό περασμάτων μέσα από ποτάμια, θα ήταν πέρασμα και hall sensors!
To πρόβλημα υπάρχει όταν πλύνεις το μηχανάκι ΜΕ ΖΕΣΤΟ κινητήρα ακόμα και μετά μείνει αχρησιμοποίητο (μέχρι την άλλη μέρα ας πούμε) Εκεί, την έπαθες σίγουρα αν ρίξεις μπόλικο νερό μέσα στις γρίλιες. Εγώ δεν τις έχω κλείσει, απλά προσέχω να μην ρίχνω εκεί ζωντανό το νερό. (άσε που πια δεν υπάρχει περίπτωση να την πλύνω ξανά ζεστή) Βρέχω το χέρι μου και το ξεπλένω το σημείο από τη σαπουνάδα. Όποιος φοβάται βέβαια, μπορεί να έχει μια ταινία πακεταρίσματος (αυτή την διάφανη) και πριν ξεκινήσει πλύσιμο, να καλύπτει τις γρίλιες και τέλος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
BMW Hall Sensor R1100S R1150GS R RS RT R1200 | eBay Ο Φώτης είναι ΚΟΡΥΦΗ, άλλαξα πέρισυ hall sensor έχει εταιρεία που ασχολείται με ρομποτικά συστήματα κοντά στο Ρίο της Πάτρας. Με αφορμή την αγορά γνωριστήκαμε κ η ουσία είναι: Χτυπώ ΑΛΥΠΗΤΑ με πιεστικό τις γρίλιες κ μετά από 20.000 χλμ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Απορίες;;;; |
|
|||
|
|||
Μας καλυψες πλήρως!!!
|
|
|