GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 28-09-2010, 17:22
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: NEA TΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειμαι 100% συμφωνος.
Περυσι εδωσα ανταλλαγη την Αλφα με το Βαραντερο για να απαλλαγω απο ενα περιττο εξοδο.
Το αυτοκινητο σε 6 χρονια εκανε μονο 35000χλμ στα χερια μου.
Τωρα με το Σουζουκακι,ειμαι πληρης καλυμενος.
Αναφορικα περυσι εκανα 440χλμ,Κατερινη-Περαμα με 20λιτρα...
Βεβαιος αυτοκινητο δεν ειναι,ειναι κουβας αλλα καλυπτει πληρως τα σημερινα μου θελω.
Πριν το νεο ετος μπηκα στην πριζα να παρω απο Γερμανια μια CLK αλλα με προλαβαν τα τελη κυκλοφοριας που ακουμπουσαν τα (600?) ευρω...
Απο του χρονου θα αλλαξουν παλι τα τελη και θα πληρωνουμε συμφωνα με τα εκπεμπομενα γραμμαρια ανθρακα..............?
Με βλεπω με Βελοσολεξ...............
πρεπει να αγορασεις οτι ακριβως χρειαζεσαι........εαν κανεις 30000 χλμ. καθε χρονο σε ταξιδια,παρε μερσεντες....αν κανεις 30000 σε πολη,παρε κουβα
εχω εναν φιλο,που πηγε και αγορασε LAND-CRUISER 4000 κυβ. και κυκλοφορει στην αθηνα,αυτος ειναι αξιος της μοιρας του
Reply With Quote
Παλιό 28-09-2010, 17:26
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
πρεπει να αγορασεις οτι ακριβως χρειαζεσαι........εαν κανεις 30000 χλμ. καθε χρονο σε ταξιδια,παρε μερσεντες....αν κανεις 30000 σε πολη,παρε κουβα
εχω εναν φιλο,που πηγε και αγορασε LAND-CRUISER 4000 κυβ. και κυκλοφορει στην αθηνα,αυτος ειναι αξιος της μοιρας του
Συμφωνω Κωστα.
Βλεπεις μας διδαξαν οτι η κοινωνικη καταξιωση ερχεται μεσω του τι ροδα καβαλας.
Εγω δεν το παιζω αλλο αυτο το παιχνιδι.
Reply With Quote
Παλιό 28-09-2010, 17:56
pepax66 Ο/Η pepax66 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Νίκαια
Μoto: ΘΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ

Απόσπασμα:

Σοφό και δίκαιο αυτό που λες ρε μάστορα αλλά εγώ αγόρασα ένα καθαρό αυτοκίνητο πέρυσι 1.4 lt και φέτος με τιμωρεί με extra φόρο πράγμα που θα κάνει και του χρόνου και πάει λέγοντας έτσι δίνεις κίνητρα στην αγορά ή στο πολίτη αυτής της χώρας?????? Με εξαθλίωση? με τι κόστος? Με όλους αυτούς που δίνουν άλλοθι στον Πάγκαλο θα μου πεις! ΟΚ! Ζήτω τα νέα τέλη λοιπόν και τα 3,2 εκ. Που επωφελήθηκαν! Και μπράβο τους ! Να πάρουμε όλοι από ένα Μόσχοβιτς δίχρονο του '80 και να γυρνάμε στην Εκάλη μπας και βάλουν μυαλό ορισμένοι και καταλάβουν πόσο μ....κες είναι (που δεν το βλέπω)

Last edited by pepax66; 28-09-2010 at 17:58.
Reply With Quote
Παλιό 28-09-2010, 18:06
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Ακριβώς πριν 30 χρόνια, ένας Ολλανδός διευθυντής ελληνικού εργοστασίου πολυεθνικής (που σαφώς και το έχει κλείσει εδώ και πολλά χρόνια), ο οποίος είχε εδώ Mercedes με οδηγό και μεγάλο μισθό μιλούσε για τη γυναίκα του που είχε τότε ένα Fiat 500αράκι στην Ολλανδία.
Η γυναίκα του λοιπόν (σύζυγος μεγαλο-διευθυντή) το πούλησε γιατί θεωρούσε ότι το κόστος διατήρησης και χρήσης αυτού του μικρού αυτοκινήτου ήταν δυσανάλογο με τις ανάγκες τις....

και όλη αυτή η ιστορία...30 χρόνια πριν. Όσο και τσιγκούνης να ήταν, είχε τη παιδεία (!) να αντιληφθεί ότι αυτοκίνητο που δεν χρειαζόταν δεν είχε λόγο να το πληρώνει....

Αφού περάσαμε σαν λαός το στάδιο του "ποιος το έχει μεγαλύτερο", μια νοοτροπία "υπόδουλου λαού" που θέλει να "δειχθεί" μέσω της κτήσης ολοένα και μεγαλύτερων/καλύτερων/ακριβότερων υλικών αγαθών, είναι ώρα να μάθουμε με τον πιό επώδυνο τρόπο το πώς να γίνουμε συνετοί...
Reply With Quote
Παλιό 28-09-2010, 18:49
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Τζιπ 3,7 (Jeep Wrangler) εχει ο αδερφος μου!!!!!!!! Η καρεκλα που διαλεξε να κατσει για να μην σωριαστει ευτυχως γινεται και κρεββατι για περαιτερω νοσηλεια αν χρειαστεί!!!!
Η πλακα ειναι οτι επειδη δεν το κυκλοφορει ποτε, παρα μονον σε πραγματικες και πολυυυυυυ δυσκολες off road εξορμησεις, μια αντε δυό φορες τον μηνα, του στοιχιζει μονον για να το βλεπει καπου 3000ε τον χρονο μαζι με τις ασφαλειες!!!!!! Αν βαλεις και τις βενζινες (100 λιτρα ρεζερβουαρ) και την καταναλωση (18 λιτρα/100κμ στην ασφαλτο και μεχρι 25λιτρα/100κμ στο χωμα...........).........Με τις υγειες του!!!!!!
δε μου ακουγεται και πολυ δικαιο...
Reply With Quote
Παλιό 28-09-2010, 18:51
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Jefe Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρέ Γιώργο, το αυτοκίνητό μου είναι ηλικίας μικρότερης των δύο ετών κ 1800cc. Δεν είναι αυτό! Ο πατέρας μου άς πούμε κι ο πατέρας καθενός μας, πρέπει να έχει καινούργιο αυτοκίνητο? Άν είναι επταετίας ή δεκαετίας, πρέπει να τον "αποτελειώσει" το κράτος?

Jefe
Τα παλιοτερα πληρωνουν λιγοτερα απο οτι πληρωναν περυσι!!!!
Αν σε καταλαβα καλα τι θες να πεις!
Reply With Quote
Παλιό 28-09-2010, 18:52
Senior Member

Απόσπασμα:
αυτο δεν σε κανει φιλο μου.......
ελπιζω τουλαχιστον ουτε κι εχθρο σου!!!!!

Last edited by GeorgeP; 28-09-2010 at 19:07.
Reply With Quote
Παλιό 28-09-2010, 19:07
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
δε μου ακουγεται και πολυ δικαιο...
βρε καλα του κανει!!!! Θελεις Κε 4000 κυβικα αυτοκινητο? μαλιστα, καλα κανεις!!!!! Κι εγω θα σε σκισω διοτι, μολυνεις περισσοτερο, πιανεις περισσοτερο χωρο, καταναλωνεις περισσοτερο και.....τα κερατα της αρκουδας!!!! Που ειναι το αδικο?

Εδω βεβαια το στρεβλο ειναι οτι βαζουν τους παντες στο ιδιο σακι αφου για ολα τα παραπανω πληρωνεις αυξημενα τελη κυκλοφοριας!!!!
Στην Ολλανδια ομως, για να χρησιμοποιησω την χωρα που ανεφερε ενα συναδελφος πιο πανω, και οπου ειναι μετανανστης και ολλανδος υπηκοος ο αδελφος του πεθερου μου και ο οποιος εχει μια Mercedes 500 του 1991 πληρωνει τελη κυκλοφοριας 80ε τον χρονο και ασφαλεια (χωρις κλοπες, θραυση κρυσταλλων κι αλλες τετοιες ελληνικες παπαριες) 2500ε!!!!!!!
Για δε το 1,6 πληρωνει ασφαλεια καπου στα 1000+!!!
Απ ότι μου ειπε στους καφεδες μας στην Σαλαμινα οι ασφαλεια περικλιει και τα τελη κυκλοφοριας (ενα μεγαλο μερος αυτων),
η βενζινη το ιδιο κ.λ.π.

Τι προτιματε?
Reply With Quote
Παλιό 28-09-2010, 19:51
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pepax66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σοφό και δίκαιο αυτό που λες ρε μάστορα αλλά εγώ αγόρασα ένα καθαρό αυτοκίνητο πέρυσι 1.4 lt και φέτος με τιμωρεί με extra φόρο πράγμα που θα κάνει και του χρόνου και πάει λέγοντας έτσι δίνεις κίνητρα στην αγορά ή στο πολίτη αυτής της χώρας?????? Με εξαθλίωση? με τι κόστος? Με όλους αυτούς που δίνουν άλλοθι στον Πάγκαλο θα μου πεις! ΟΚ! Ζήτω τα νέα τέλη λοιπόν και τα 3,2 εκ. Που επωφελήθηκαν! Και μπράβο τους ! Να πάρουμε όλοι από ένα Μόσχοβιτς δίχρονο του '80 και να γυρνάμε στην Εκάλη μπας και βάλουν μυαλό ορισμένοι και καταλάβουν πόσο μ....κες είναι (που δεν το βλέπω)
ρε πετραν......για αλλο πραγμα μιλαω και δεν λεω για αδικο και δικαιο,οσο λεω να εχουμε οτι αυτοκινητο ή μηχανη χριαζομαστε,γιατι οι κυβερνωντες θα μας σκισουν ετσι και αλλιως.....
το να παρεις ενα adve...και να κινεισαι μεσα στην πολη και μονο και να γκρινιαζεις για καταναλωση,σερβις,ζημιες κλπ.,εισαι αξιος του...παγκαλου
Reply With Quote
Παλιό 28-09-2010, 19:53
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
ελπιζω τουλαχιστον ουτε κι εχθρο σου!!!!!
εννοειται.....δεν εχω εχθρους καρντια μου
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης