|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: NEA TΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
Απόσπασμα:
πρεπει να αγορασεις οτι ακριβως χρειαζεσαι........εαν κανεις 30000 χλμ. καθε χρονο σε ταξιδια,παρε μερσεντες....αν κανεις 30000 σε πολη,παρε κουβα
εχω εναν φιλο,που πηγε και αγορασε LAND-CRUISER 4000 κυβ. και κυκλοφορει στην αθηνα,αυτος ειναι αξιος της μοιρας του |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βλεπεις μας διδαξαν οτι η κοινωνικη καταξιωση ερχεται μεσω του τι ροδα καβαλας. Εγω δεν το παιζω αλλο αυτο το παιχνιδι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by pepax66; 28-09-2010 at 17:58. |
|
|||
|
|||
Ακριβώς πριν 30 χρόνια, ένας Ολλανδός διευθυντής ελληνικού εργοστασίου πολυεθνικής (που σαφώς και το έχει κλείσει εδώ και πολλά χρόνια), ο οποίος είχε εδώ Mercedes με οδηγό και μεγάλο μισθό μιλούσε για τη γυναίκα του που είχε τότε ένα Fiat 500αράκι στην Ολλανδία.
Η γυναίκα του λοιπόν (σύζυγος μεγαλο-διευθυντή) το πούλησε γιατί θεωρούσε ότι το κόστος διατήρησης και χρήσης αυτού του μικρού αυτοκινήτου ήταν δυσανάλογο με τις ανάγκες τις.... και όλη αυτή η ιστορία...30 χρόνια πριν. Όσο και τσιγκούνης να ήταν, είχε τη παιδεία (!) να αντιληφθεί ότι αυτοκίνητο που δεν χρειαζόταν δεν είχε λόγο να το πληρώνει.... Αφού περάσαμε σαν λαός το στάδιο του "ποιος το έχει μεγαλύτερο", μια νοοτροπία "υπόδουλου λαού" που θέλει να "δειχθεί" μέσω της κτήσης ολοένα και μεγαλύτερων/καλύτερων/ακριβότερων υλικών αγαθών, είναι ώρα να μάθουμε με τον πιό επώδυνο τρόπο το πώς να γίνουμε συνετοί... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν σε καταλαβα καλα τι θες να πεις! |
|
|||
|
|||
ελπιζω τουλαχιστον ουτε κι εχθρο σου!!!!!
Last edited by GeorgeP; 28-09-2010 at 19:07. |
|
|||
|
|||
βρε καλα του κανει!!!! Θελεις Κε 4000 κυβικα αυτοκινητο? μαλιστα, καλα κανεις!!!!! Κι εγω θα σε σκισω διοτι, μολυνεις περισσοτερο, πιανεις περισσοτερο χωρο, καταναλωνεις περισσοτερο και.....τα κερατα της αρκουδας!!!! Που ειναι το αδικο?
Εδω βεβαια το στρεβλο ειναι οτι βαζουν τους παντες στο ιδιο σακι αφου για ολα τα παραπανω πληρωνεις αυξημενα τελη κυκλοφοριας!!!! Στην Ολλανδια ομως, για να χρησιμοποιησω την χωρα που ανεφερε ενα συναδελφος πιο πανω, και οπου ειναι μετανανστης και ολλανδος υπηκοος ο αδελφος του πεθερου μου και ο οποιος εχει μια Mercedes 500 του 1991 πληρωνει τελη κυκλοφοριας 80ε τον χρονο και ασφαλεια (χωρις κλοπες, θραυση κρυσταλλων κι αλλες τετοιες ελληνικες παπαριες) 2500ε!!!!!!! Για δε το 1,6 πληρωνει ασφαλεια καπου στα 1000+!!! Απ ότι μου ειπε στους καφεδες μας στην Σαλαμινα οι ασφαλεια περικλιει και τα τελη κυκλοφοριας (ενα μεγαλο μερος αυτων), η βενζινη το ιδιο κ.λ.π. Τι προτιματε? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ρε πετραν......για αλλο πραγμα μιλαω και δεν λεω για αδικο και δικαιο,οσο λεω να εχουμε οτι αυτοκινητο ή μηχανη χριαζομαστε,γιατι οι κυβερνωντες θα μας σκισουν ετσι και αλλιως.....
το να παρεις ενα adve...και να κινεισαι μεσα στην πολη και μονο και να γκρινιαζεις για καταναλωση,σερβις,ζημιες κλπ.,εισαι αξιος του...παγκαλου |
|
|||
|
|||
εννοειται.....δεν εχω εχθρους καρντια μου
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ-Συνέχεια.. | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χρήσιμα | 9 | 24-01-2010 14:41 |
ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ-ΚΤΕΟ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χρήσιμα | 5 | 13-01-2010 11:50 |
ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ-ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΙΧ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 14 | 08-01-2010 20:10 |
ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΛΑΠΕΝΤΟΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟΥ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 3 | 28-12-2009 18:43 |
ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΕΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?? | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 9 | 11-02-2009 02:56 |