|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το δις εξαμαρτείν :)
Απόσπασμα:
Οντως, και στο άλλο που είχα έδινε την εντύπωση ότι η μηχανή θα πέσει από το πλάγιασμα. Θέλω την πατέντα για το κεντρικό σταντ, αυτό που έχει είναι μάλλον από το απλό GS και δε στηρίζει τη μηχανή σωστά. |
|
|||
|
|||
αντε ρε Γιαννη "ξαναγυρισες" μαζι μας !!!!να εχουμε να λεμε για τα BMW στους hondaκιδες καλοταξιδο φιλε !!!!
|
|
|||
|
|||
έχω και γω το ίδιο πρόβλημα με το πλαϊνό σταντ.. Ψάχνω να βρω κεντρικό σταντ αλλά κάτω από 150 ευρώ δεν υπάρχει.. Για ρίχτε την ιδέα με την πατέντα.
Άντε καλοτάξιδο και πάλι, το dakar είναι ηρωίνη! |
|
|||
|
|||
Φίλε Γιάννη, είσαι στον ortho δρόμο και πάλι. Είναι κουκλί η ρουφιάνα, ότι και να πούμε. Να τη φχαριστηθείς εύχομαι (που θα το κάνεις, είμαι σίγουρος). Πράγματι, στη κατρακύλα που έχουν πάει οι τιμές τους σήμερα, αν θες να πας για άλλη μοτο, δε συμφέρει να τη δώσεις, τη κρατάς για δεύτερη. Και προσωπικά, δε με φαντάζομαι να το αποχωριστώ αυτό το μηχανάκι ...
Να υποθέσω ότι θα την "καλωδιώσεις" κι αυτήν; |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ φιλαράκια!!
Το πέρασα ήδη το μαραφέτι Νίκο Οι πρώτες εντυπώσεις όσον αφορά τη διαφορά με το δίμπουζο είναι ότι ο κινητήρας έχει κάπως πιό τραχιά λειτουργία, αλλά μου φαίνεται ότι τραβάει λίγο πιό δυνατά, ίσως λόγω της ανοιχτής αριστερής εξάτμισης, μοιάζει να μην είναι τόσο φιμωμένο. Η μηχανή είναι ψιλιμπουκωμένη, δεν πρόλαβα να τη βγάλω μιά βόλτα στην Αττική Οδό να την ξεκαπνίσω!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δεν ξέρουμε σε ποιούς χρωστάμε 150 δις !!! | ortho | Ελλάδα | 3 | 13-07-2011 23:20 |
«Συνολικά 280 δις ευρώ οι καταθέσεις των Ελλήνων στην Ελβετία» | plot | Ελλάδα | 10 | 28-05-2011 00:47 |
«Τορπίλη» 3,7 δις. στην Ελλάδα από Τρισέ! | ahileb | Επικαιρότητα | 8 | 05-04-2011 15:47 |
Οι Γερμανοί χρωστούν 162 δις ευρώ στους Έλληνες | Hekima | Επικαιρότητα | 13 | 15-12-2010 16:50 |
Ο Παπανδρέου προσέτρεξε στο ΔΝΤ, επειδή οι Ρώσοι ετοίμαζαν πακέτο βοήθειας 50 δις; | apple2 | Διάφορα | 13 | 27-04-2010 21:32 |