|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δολομιτικες Αλπεις 2010 ... οταν καποια μερα τα ονειρα γινονται πραγματικοτ
φιλε ΑΞΙΟΣ...και γω που έλεγα ότι οι boxer είναι αθάνατοι..."χέρια" και χρόνια να έχεις να φας και άλλους.
Anyway...εγώ έχω ένα κινητήρα και σίγουρα δουλευει. δε το είχα σκεφτεί να τον δώσω αλλά αν σε βολέψει θα τη βρούμε την άκρη. αν σε ενδιαφέρει παρε με στο 6946906613 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δολομιτικες Αλπεις 2010 ... οταν καποια μερα τα ονειρα γινονται πραγματικοτ
...γεια σου Νικο!...αν και θα ναι δυσκολο και ουτε ειχα σκεφτει οτι θα μπορουσα να βρω κινητηρα απο Ελλαδα δεν ξερεις καμια φορα!...ποσα χιλιομετρα εχει πανω και ποιας χρονολογιας ειναι?... σε παίρνω τηλεφωνο φιλε και δεν σε βρισκω !...τι ωρα να σε παρω!
|
|
|||
|
|||
ολα καλα αφου δεν χτυπησες!σιγα σιγα θα το μαζεψεις το θηριο!ξερω και εγω καποιον που μπορει να πουλησει κινητηρα απο μοντελο 2004.
Last edited by saitman; 21-05-2010 at 19:35. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
... παιδες με το Νικο απ τα Χανια μιλησαμε κιολας στο τηλεφωνο ...και ευχαριστω πραγματικα για το ενδιαφερον !....αλλα νομιζω ειλικρινα οτι για να φερουμε το μοτορι μεχρι τη Γερμανια θα πληρωσουμε παραπανω!
εχω βρει και εδω πανω παρα πολλες περιπτωσεις ...ισως πολλες περισσοτερες απο οσο μπορουσα να φανταστω!....ξεκιναν απο 1,5 χιλ. μεχρι και 3,2 σχεδον του κουτιου!....η φαση ειναι οτι σε μενα κουμπωνει μονο 2004/05 μοντελο ... ... προς το παρων βρηκα μια καλη περιπτωση με 2 χιλιαρικα και απο οτι λεει ο μαστορας θα μου αποδειξει με χαρτια απο το TÜV(κτεο) οτι εχει πανω μολις 8,5 χιλιαδες χιλιομετρα!... η τιμη εκλεισε! ..θα μου στειλει φωτογραφιες στο μειλ μου και θα του απαντησω ποτε μετα την Δευτερα του Αγιου Πνευματος να περασω να την τσεκαρω!...το μαγαζι του ειναι στο Krefeld ....50 χιλιομετρα απο μενα!... η έμφυτη αισιοδοξια μου μου λεει οτι τελος της αλλης εβδομαδας θα ξερω! ...μετα μου μενει να βρω ενα καλο μανουαλ! |
|
|||
|
|||
... αληθεια !...εχει αλλαξει καποιος απο εδω μεσα κινητήρα?...αν και τη δουλια μαλλον θα την κανω με φιλο μηχανικο αυτοκινητων και απλα θα κουμπωσω ολοκληρο το μπλοκ στη θεση του παλιου... καλα ειναι να ακουσω και καμια εμπειρια...ισως πρεπει κατι να προσεξω παραπανω!
|
|
|||
|
|||
Γιάννη πόσα χιλιόμετρα είχε το μοτέρ?
|
|
|||
|
|||
... μολις 33.000 χιλιαδες ...ολα ασφαλτο......σε επαρχιακους δρομους ...η μηχανη κυκλοφοραει μονο καθε Κυριακη απ της 9 το πρωι μεχρι της 5 το απογευμα...ολη την υπολοιπη εβδομαδα ειναι κλειδωμενη στο γκαραζ ...ενω εγω ειμαι κλειδωμενος σε μια κουζινα μιας πιτσαριας!
|
|
|||
|
|||
Γιάννη στις πόσες στροφες την δουλευες?
|
|
|||
|
|||
...το λαθος μου δεν ηταν μονο οτι εκτος της πρωτης ολες τις ταχυτητες τις αλλαζα ψηλα ...αλλα τις κρατουσα και συνεχεια ψηλα για να χω οσο γινεται περισοτερη δυναμη οταν θα την χρειαστω!...ηταν λαθος ούτως η άλλως γιατι στις τελευταιες 500+ στροφες πριν τους κοφτες αν κοιταξεις και στο σχεδιαγραμμα δεν υπαρχει ανοδικη πορεια ...μπορεις να αλλαζεις πολυ νωριτερα !...τελος παντων... στερνη μου γνωση να συ χα πρωτα!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πανευρωπαικη εγγυηση-Μυθος η πραγματικοτητα; | georgekostas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 31-10-2009 13:58 |
Οταν οι δημοσιογραφοι γινονται ''ρομπα'' | georgekostas | Διάφορα | 8 | 16-10-2009 21:53 |
Ταξίδι Βαυαρία-Αλπεις | ekatontarxos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 64 | 17-09-2009 11:03 |
Οχι sms οταν οδηγουμε... | georgekostas | Διάφορα | 17 | 19-08-2009 14:55 |
Η μερα της κρισης | wolferin | Ανέκδοτα | 8 | 23-03-2009 02:35 |