|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο...
Απόσπασμα:
Ναι την κάνουν με ελαφρά σαν τα ποντίκια όταν βυθίζεται το βαπόρι |
|
|||
|
|||
Ok, σύμφωνοι, εδώ μέσα γράφουμε όλοι που συμφωνούμε με την άποψη του Καγκελάριου. Αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν για τον τίτλο του άλλου νήματος, γιατί δεν το λένε εδώ ή στο άλλο;;;
Τα παράπονα στο Νίκο μου θυμίζουν το σχολικό: "Κυρία, κυρία, ο διπλανός μου (ενίοτε και ο πισινός μου) με πειράζει!!!" |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
|
|
|||
|
|||
Προσωπικά δεν με πείραξε το άρθρο. Και δεν πήρα κ τηλ τον Νίκο χαχαχαχα.
Στο ποστ του Μανιακ τώρα (μιας κ μάρεσε και άλλο άρθρο) θα πω: NewsIt.gr: Θ.Πάγκαλος: “Τα λεφτά τα φάγαμε μαζί γιατί σας διορίζαμε για χρόνια”! Ίσα ρε μοσχάρι εκεί που σε έβαλε. Τόσα άλλα παιδιά είχε. Αλλά και σε αυτό το ποστ: NewsIt.gr: Οργή Καραμανλή για την κλήτευσή του στην Εξεταστική - Πώς θα καταθέσει τελικά Θα πω: Σιγά ρε μοσχάρι, που νευρίασες κιόλας. Να πας όπως πάω και εγώ στο δικαστήριο.. Κάτι άλλο όμως παιδιά. Μην ανοίξουμε κ <<πολεμο>> μεταξύ μας. Μπορεί κάποιοι να μην θέλουν αυτά τα λόγια. Εγώ θα το σεβαστώ κ θα ανακαλέσω Και για τα 299 μοσχάρια (έναν τον θεωρώ τίμιο). Μην αρχίσουμε γιατί το είπες κλπ. Νομίζω δεν λέει. Αυτά από εμένα. Last edited by kostas_366; 22-09-2010 at 19:27. |
|
|||
|
|||
Να πανε να γα..θουν οσοι δεν θελουν να διαβαζουν εδω τα πολιτικα ευτραφη ζωα ως μπουχεσες,χοντρους,ληστες και 0ΤΙ αλλο χαρακτηρισμο. θελουν....Παιρνουν 6500 ευρω το μηνα 300ευρω για καθε συνεδρια.free κινητο,γυμναστηριο και χρημα για καποια γευματα...ΕΠΙΣΗς ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ...
Αν δεν εχετε αγανακτησει κοβωντας απο μερικους απο εμας 300ευρω απο τα 1000+ που παιρνουν,συνταξεις κλπ..ενω αντιθετα δεν εχουν κοψει κατι απο τα προαναφερθεντα αυτοι τοτε και ΕΓΩ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!! |
|
|||
|
|||
Παιδιά τι σημαίνει ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ?
|
|
|||
|
|||
''Νικημενο μου ξεφτερι
δεν αλλαζουν οι καιροι με φωτια και με μαχαιρι παντα ο κοσμος προχωρει...'' Κρυφτειτε...vouli_473_355.jpgimages.jpg |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ας το πιστεψω..............
|
|
|||
|
|||
Προς τι οι φωνές σύντροφοι?!?!!?!!?
Δίκιο δεν έχει?!?!? Αν, όπως λέτε, τα φάγανε οι πολιτικοί, τότε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κυρίως δεν ήτανε?!?!?! Και αν αυτοί ήταν οι κατουρημένες ποδιές, τότε ποιοι ήταν αυτοί που τις φιλήσανε?!?!!?!? ΥΓ. Εννοείτε πως δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να διαμαρτυρηθώ στον Νικόλα... άσε που από τον τίτλο μπερδεύτηκα στην αρχή, γιατί άλλον ξέραμε σαν μπουχέσα!!!!!! |
|
|||
|
|||
Kαλά, καλά, ο Παπ.....ου έρχετε...
Είναι στο δρόμο. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Δαναό & στον Νικόλα (danaos)+(Νικολας33) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 49 | 09-02-2010 12:48 |
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία..... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 26-12-2009 21:51 |
Μια τρύπα στον αέρα! Δημιουργήθηκε ο πρώτος στον κόσμο ανεμιστήρας χωρίς έλικες!!!! | riko46 | Κόσμος | 3 | 16-12-2009 04:32 |
Μια ιστορία Αγάπης | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 13 | 29-10-2009 20:47 |
Μια κοντινή βολτούλα | arisxios | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 9 | 16-12-2008 22:30 |