|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Πως θα σηκώσετε την μοτοσικλέτα
Απόσπασμα:
Ρε "τρελέ", καλά τα λες .... Έτσι είναι τα πράγματα. Ο τρόπος που προτείνεις είναι ο καλύτερος κ ο ευκολότερος - μακράν .... Όσο για την οδική βοήθεια ..... αστειευόμαστε .....
|
|||
|
|||
Το ξερω αδελφε οτι κανετε πλακα μην τρελενεσε!!!!!!!!!!!!!!!!! Αφου ξερεις τι ανθρωπος πρωτος εγω ειμαι μεσα στην πλακα!!! Απλα ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα -και αλλη μια φορα μπραβο στον Λεονιδα που το ανεβασε δεν το συζηταμε - απλα ειναι πολυ ευκολο να βρεθειςμε αυτον τον τροπο κατω απο την μηχανη ή την καλητερη των περιπτωσεων να σε χτυπησει την πλατη ειπα να γραψω και την γνωμη μου. Εχουν δει πολλα τα ματια μου στο βουνο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΡΑ!!!!!!!!!! Δεν θελω να ερθω ποτε και για τιποτα σε αντιπαραθεση με οποιον φιλο γραψει το οτιδοιποτε!!! Προς θεου μια παρεα ειμαστε.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Κοιτάξτε φίλοι μου αλλά όχι για μένα αλλά να.... για τη φουκαριάρα τη μάνα
μου που με έχει έναν.Γι΄αυτό είπα κάθε βοήθεια δεκτή. |
|
|||
|
|||
πολύ ωραίο post bro, να και ένα βιντεάκι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς,μου φάνηκε χρήσιμο......Μου έριξαν εχτές το μεσημέρι την μπέμπα μου και εκτός αυτού,παραλίγο να έβρισκα και το μπελά μου!!!Τέλος καλό,όλα καλά όμως με λίγες,όμως ακριβές υλικές ζημιές!
|
|
|||
|
|||
Tότε την σηκώνουμε από το τιμόνι αφού φροντίσουμε πρώτα να κάνουμε με αυτό ένα είδος μοχλού.... Ο Σπανός ξέρει καλύτερα.
|
|
|||
|
|||
Περαστικά Στελάρα!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δυστυχώς τον βρήκες |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
«Φιλτράρισμα» στο Ίντερνετ θα επιβάλει η Αυστραλία | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 11-10-2009 16:43 |
Πως να οδηγείτε μαζί αναβάτης και συνεπιβάτης | GS_maniac | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 24 | 08-09-2009 23:04 |
Κατά ένα δευτερόλεπτο θα παραταθεί το 2009 | riko46 | Επικαιρότητα | 10 | 05-01-2009 02:40 |
Πως καταλήξαμε στην μοτοσυκλέτα που έχουμε? | GS_maniac | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 03-01-2009 13:41 |
Πως λειτουργεί ένας κινητήρας | teo40 | Αυτοκίνητο | 6 | 15-12-2008 21:32 |