|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...Να!...γιατι Boxer! ...χαλαρωτικο, μοτο-clipακι στα περιξ!
Απόσπασμα:
τωρα θα μου πεις ..τι ευλογημενοι οι Ευρωπαιοι ρε παιδακι μου ...χαχα!...θα σου πω φιλε μου μαλλον ο Θεος πρωτα ευλογησε τα δικα μας τα μερη ...δηλαδη την Ελλαδα και μαλιστα με μεγαλοψυχία αλλα λιγο ο ανθρωπινος παραγωντας ..λιγο οι κλιματικες καταστασεις.... ...για τη φυση ευθύνονται οι βροχες ... πολυ νερο ...μιλαμε οτι οταν αρχιζει να βρεχει ξεχνα να σταματησει!...για τα απεραντα δαση οφειλετε το οτι ειμαι 14 χρονια στη Γερμανια και δεν εχω ακουσει ποτε οτι πηρε πυρκαγια ουτε θαμνος. ...για τη διαφορα στη ποιοτητα της ασφαλτου εχει να κανει με το οτι εδω πανω δεν αναπτυσονται τετοιες τρελες θερμοκρασιες οπως εν Ελλαδι και φυσικα στην Ελληνικη λαμογια!...οσο για το σχεδιασμο του οδικου συστηματος χωρις παγίδες και την επιμελη σήμανση φυσικα ειμαστε λιγο πισω γαι το ιδιο λογο που οι πολεις μας σχεδιαστικαν να ζουμε χωρις παρκιν ο ενας πανω στον αλλο ....ειμαστε λιγο χυμα λαος πως να το κανουμε! ...η Γερμανια ειναι αδιαφορη για καλοκαιρινο τουρισμο ...και αυτο γιατι δεν θα εχει ποτε τις θαλασσες της Ελλαδας τις παραλιες της, τα ζεστα χαμογελα των ανθρωπων(ασε με να το πιστευω ακομα αυτο) και τον καυτο ηλιο της. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πέστα ρε Γιάννη, παράδεισος για τις μοτοσυκλέτες είναι. Πως τους ήρθε πριν ένα αιώνα να φτιάξουν τις BMW;;; |
|
|||
|
|||
Πατριδάκι μας ταξίδεψες πάλι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ επειδή λόγω δουλειάς πολλές μέρες τον χρόνο μένω και Γερμανία στο Düsseldorfτο 70% της Γερμανίας το έχω γυρίσει. Η φυσική της ομορφιά είναι απερίγραφτη! Ειδικά αν κινηθείς από την μισή περίπου και κάτω, δηλαδή όπως την βλέπεις στον χάρτη από Φρανκφούρτη περίπου και προς Ελβετία / Αυστρία που αρχίζει και το ποιο ορεινό κομμάτι παθαίνεις πλάκα! Το μυστικό είναι να βγεις από Autobahn και να κινηθείς (αν ξέρεις) σε λιγότερο κεντρικούς δρόμους. Τώρα διάβασα κάτι για ποιότητα της ασφάλτου, και πού να δεις πόσο τσιμέντο έχουν από κάτω οι δρόμοι για να μην κάθονται! Όχι αμμοχάλικο και σαχλαμάρες… Υ.Γ. Αν και σε κάποιο μέλος διάβασα ότι μένει κοντά σε μένα στο Solingen και μπορεί να τα επιβεβαιώσει. Last edited by KRASOPATERAS; 28-04-2010 at 00:56. |
|
|||
|
|||
ΑΠΕΧΤΩΩΩΩΩΩ
|
|
|||
|
|||
Καταπληκτικό το βίντεο....
Αλλά και με αυτή τη βάση δεν έχεις κραδασμούς στη λήψη??? Και πάλι....Το βίντεο είναι άπαιχτο...!!!! |
|
|||
|
|||
...σε πια απ τις 2 αναφερεσε φιλε?
...βασικα μονο οι ληψεις οταν η βαση ειναι κρεμασμενη πανω στο προστευτικα σιδερα των κυλίνδρων, φερνουν λιγο τρεμουλο, και αυτο μονο οταν σπας τις ταχυτητες μεχρι τα κοκκινα αναμεσα στις αλλαγες ...αλλα ειναι τοσο μικρο που πρεπει να κατσεις για να το παρατηρησεις!...για την θεση του σωληνα πανω απ το ψυγείο λαδιου και τη απ τη θεση που βαζει το δεξι του ποδι ο συνοδηγος ... ειναι παρα πολυ σταθερη και καθαρη λήψη! ...εγγύηση! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
όσες φορές και να το δώ δεν με χαλάει.....
είναι μια καλή ένεση ταξιδιάρικη και όπως λέει και ο comander και με την άπαιχτη κοματάρα...φοβερή δουλειά.κέντησες!! γειά σου γιάννη με τα ωραία σου |
|
|||
|
|||
|
Tags |
boxer, boxercup r1200gs, camera, clip, kamera, video |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ατυχημα με μοτο BMW στα Γιαννενα. | georgekostas | Τι μας έτυχε | 29 | 26-04-2010 04:02 |
Να γιατι ΚΤΜ...! | emix | Γενικά - Αναβάτης | 44 | 12-11-2009 17:16 |
Να γιατι δεν υπαρχουν πλεον Στρουμφακια | wolferin | Χιούμορ | 10 | 21-05-2009 21:54 |
Να γιατι δεν τραγουδησαν οι Depeche Mode στο Terra Vibe | emix | Χιούμορ | 5 | 14-05-2009 09:01 |
Να γιατί πήρα κινητήρα boxer! | GS_maniac | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 22 | 31-03-2009 20:46 |