|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΒΥΤΙΝΑ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009
καλό φαί ακούω , μεγάλες διαδρομές ακούω, α δεν το χάνω με τίποτα !!!! άσε που είναι και ιδρυτική βόλτα !!! αυτό που το βάζεις.
με λένε κωσταντίνο και είμαι καλα !!! ήμουν κι εγώ εκεί !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άντε αγόρι μου μακάρι να κάνει καιρό και όσο για το βάρος που γράφεις αφού το ξέρεις ότι αντέχω . . |
|
|||
|
|||
Άντε αγόρι μου μακάρι να κάνει καιρό και όσο για το βάρος που γράφεις αφού το ξέρεις ότι αντέχω . . |
|
|||
|
|||
Απ' ότι θυμάμαι από παλιά,
η Βυτίνα έχει μια μικρή πλατεία. Θα μας χωρέσει όλους ;;;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό πως το έχεις ??????
. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πολύ καλό παιδί,σε μία στάση μας για καφέ μας είχε περιποιηθεί με το παραπάνω,χώρος υπάρχει για πολύ λαό,μακάρι να καταφέρω να ρθώ κ εγώ,βλέπω μεγάλη συμμετοχή και μάλιστα από διάφορα σημεία και όχι μόνο Αττική, πράγμα που σημαίνει τέτοιες ευκαιρίες δε πρέπει να χάνονται. |
|
|||
|
|||
Μπορεί κανεις να δωσει ενα αναλυτικο προγραμμα της εκδρομης , ειδικα για αυτους που θα ερθουν απο αθηνα? Αθηνα - Κυλληνη ειναι πανω απο 2 ωρες δρομος. Μετα ποση ωρα ακομα ειναι για κυλληνη? Ασε που δεν εχουμε ολοι GS αλλα naked μηχανες. Θα κανεις κανεις το κοντινο δρομολογιο απο Αθηνα μεσω Τριπολης?
|
|
|||
|
|||
μέσα και εγώ εκτός απροόπτου...
Αντε να μαζευόμαστε παιδιά, θα περάσουμε φανταστικά και θα ξεσκουριάσουμε!!! Καλό είναινα κανονιστούν οι παρέες και τα σημεία εκκίνησης για να οργανωθούν οι φίλοι που θέλουν να ακολουθήσουν Last edited by skippybi; 04-01-2009 at 21:26. |
|
|||
|
|||
Εγω και ενας φιλος μου θα ερθουμε αν ο καιρος ειναι καλος
|
|
|||
|
|||
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με διάφορα μέλη που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή αποφασίσαμε να γίνει συνάντηση στα διόδια της Ελευσίνας (αμέσως μετά τα διόδια δεξιά) το πρωί της Κυριακής 11 Ιανουαρίου. Η ώρα συνάντησης θα γνωστοποιηθεί εντός της εβδομάδας.
Last edited by riko46; 03-01-2009 at 22:03. |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα Εκδρομών. | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 19-01-2009 02:51 |