|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιοί κέρδισαν τα δώρα ???
Για να δούμε!
|
|
|||
|
|||
Πρωτα να ευχαριστησουμε ολα τα παιδια που ετρεξαν για να βρουν τα δωρα με αποτελεσμα να φυγει ο καθενας με τα λιγοτερο απο τρια δωρα.Επεισεις θελω να ευχαριστησω την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ το παιδι του Σταυρου και της Ξανθης γιατι εκεινη μου τα διαλεξε,αλλα και τους φιλους μου τον Πασχαλη και τον Βασιλη(χερξη) για την ωραια παρεουλα που καναμε σε ολο το ταξιδη μας.Τα δωρα που κερδισε η φιληναδα μου ειναι 1.834 ενα μαθημα ασφ.οδηγησεις στο χωμα απο το Rideit-χορηγια της ΦΑΓΕ. 2.835 ενα μοντερνο δακτυλιδι απο καθαρο ατσαλι απο την φιλη μου(Princess) 3.836 μια ταμπακιερα(Princess) 4.ενα φιλτρο νερουγια μπαταρια κουζινας(aris1200) 5.ενα κιβωτιο ψαρια τσιπουρες η λαβρακια ιχθυοτροφειου 3κιλων απο την φιλη μου (Χanthi) .....Ελπιζω ολοι να ευχαριστηθηκανε τα δωρα τους γεροι να ειμαστε και παμε για αλλα τωρα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δημητρακη σε εσενα ταιριαζει: τα πηρες ολα κ εφυγες μπραβο φιλε κ του χρονου... τυχερη σου βγηκε η Αλεξανδρα.... |
|
|||
|
|||
1 δωρο νο 50 πενταλιτρο παρθενο ελαιολαδο
2 δωρο νο 418 κουτι με κουλουρακια βουτυρου 3 δωρο νο 333 οργανο γυμναστικης στεπ 4 δωρο νο 116 εκπτωση 50 ευρ gepol 5 δωρο νο 492 30% εκπωση 7764.gr 6 δωρο αυτοκολητα σημαιες 7 δωρο σοκολατες εξ Ελβετιας vasorfa(εγινε μαχη μεταξι γυναικας και παιδιων...) 8 δωρο χαρτης Κυκλαδων 9 δωρο μπλουζακι gs foroum (το φορεσε ηδη η μεγαλη μου κορη ωχ ωχ..) και 10 δωρο δωρεαν εργασεια σερβις στην MOTION Ευχαριστουμε πολυ τους χοριγους και τα παιδια που ετρεξαν για τα πολυ ομορφα και πολλα δωρα ,και του χρονου!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το 7 δικο μου νικο.
Ευχαριστουμε ολους για τα δωρα ηταν πολυ καλο το οτι πηραμε ολοι πανω απο 3 , ευγε. |
|
|||
|
|||
Σαν sensei που ειμαι τραβηξα αυτα που επρεπε.... |
|
|||
|
|||
Το νο 4 παιδια ποιος το κερδισε?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 12:37 |
Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 03:27 |
Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία..... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 26-12-2009 21:51 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |