|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: παίρνει όντως 32 lit το gs adv????
Απόσπασμα:
Συμφωνώ για το απομακρυσμένο κλέψιμο, Διαφωνώ για την ποσότητα οτι αλλάζει....φαντάσου (για να μην μας περβνανε για χαζους) οι δεξαμενες είναι στο έδαφος...και για να έχεις μια απόκλιση της τάξεως των 2 λίτρων θα πρέπει να βάλεις 400 μη σου πώ και 4000λίτρα.... η....νόμιμη απόκλιση αν θυμάμαι καλα ειναι 1 τις 1000 για να σας προβληματίσω .... δειτε εδώ...(την άλλη άποψη) και εδώ εναν,....επαγγελματία |
|
|||
|
|||
Και ομως κατι παιζει με την βενζινη. Μου το ειχανε εξηγησει αλλα δεν μπορω να θυμηθω πως και τι. Ισως κανα παληκαρι να ξερει.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κατάλαβα τι εννούσες και αυτος που σου ειπε ηξερε τι έλεγε ΑΛΛΑ τα νούμερα ειναι εντελώς διαφορετικα και σε άλλη αναλογια |
|
|||
|
|||
το ντεποζιτο στο (απλο) χωραει 20lt συμφωνα με τον κατασκευαστη.ειχα ακομα range 2km και το γεμισα με 18.66lt.
|
|
|||
|
|||
παιδια αν δεν εχετε λιτρομετρησει τα τεποζιτα σας για να δειτε ποσο ακριβως παιρνουν απο φουλ αδεια(χωρις σταγονα μεσα) μεχρι φουλ γεματα κ δεν εννοω βαση του χιλιομετρητη,εννοω να βγαλεις το τεποζιτο κ να το αδειασεις κ μετα να το γεμισεις μετρωντας την ποσοτητα για να μην πω οτι ισως πρεπει να λαβεις κ την θερμοκρασια-το εχει κανει κανεις αυτο..?-μην βιαζεστε να κατηγορησετε τον βενζινα,οχι οτι ειμαι υπερ τους κ εγω πιστευω οτι οι πιο πολλοι κλεβουν.Σε φορουμ εξωτερικου τυπακος εχει αναφερει γυρω στα 10γαλλονι δηλαδη περιπου 40λιτρα..!Καντε πρωτα μια λιτρομετρηση λοιπον κ μετα σιγουρευεστε,αλλιως μεχρι τοτε ολα ειναι στο περιπου κ οχι σιγουρα.Ξανα λεω λοιπον οτι αν καποιος εχει κατι να λιτρομετρησουμε η βενζιναδικο εγω προσφερομαι να λυσω το τεποζιτο μου για να δω..τι γινεται..κ μετα τα λεμε κ με τους κους βενζινοπωλες..!Α κ το gsa παιρνει 33λτ κατα την μαμα...τα 33λτ αυτα ομως μεχρι που πρεπει να το γεμιζουν..?Ξερει κανεις..?
Last edited by stukas; 30-03-2012 at 22:06. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
"Όσο γρήγορα γεμίζει το ρεζερβουάρ άλλο τόσο γρήγορα αδειάζει. Η τιμή της βενζίνης κοντεύει σε πολλές περιοχές τα 2 ευρώ και φως στο τούνελ δεν φαίνεται. Μάλιστα τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα αφού μόλις χθες η Κομισιον ζήτησε αυξήσεις στους φόρους στα καύσιμα. Διαβάστε λοιπόν 4 απλές συμβουλές που μπορεί να κάνουν το ρεζερβουάρ σας να μην αδειάζει με την ταχύτητα του φωτός. 1. Γεμίστε το όχημά σας νωρίς το πρωί. Γιατί η θερμοκρασία εδάφους είναι χαμηλή. Σ' όλα τα πρατήρια βενζίνης οι δεξαμενές είναι υπόγειες. Άρα, όσο πιο κρύο είναι το έδαφος, τόσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα του καυσίμου. Αν γεμίσετε απόγευμα, ή βράδυ, το λίτρο σας δεν θα είναι ακριβώς ένα λίτρο. 2. Όταν γεμίζετε ο ίδιος-ίδια σε self service-πρατήριο, μην βάζετε την αντλία στην υψηλή ταχύτητα. Απ' τις τρείς ταχύτητες/στάδια, - χαμηλό στάδιο, μεσαίο κι υψηλό,- το χαμηλό ελαχιστοποιεί τους ατμούς που δημιουργούνται απ' την βενζίνη. Σ' όλες οι μάνικες προκαλείται μια επιστροφή ατμού. Εάν γεμίζετε στο γρήγορο, ένα μέρος του καυσίμου, που πηγαίνει στο ρεζερβουάρ γίνεται ατμός βενζίνης. Αυτός ο ατμός απορροφάται επάνω, γυρίζει πίσω στην υπόγεια δεξαμενή του βενζινάδικου κι έτσι στην πραγματικότητα παραλαμβάνετε λιγότερο καύσιμο. 3. Ένα απ' τα σημαντικότερα είναι να κάνετε ανεφοδιασμό, όταν το απόθεμα βενζίνης σας είναι περίπου στη μέση . Διότι, όσο περισσότερο καύσιμο έχετε στο ρεζερβουάρ, τόσο λιγότερος αέρας υπάρχει στο διαθέσιμο χώρο του. Η βενζίνη εξατμίζεται γρηγορότερα απ' ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. 4. Εάν την ώρα που εισέρχεστε, δείτε ότι γίνεται ανεφοδιασμός του βενζινάδικου από βυτιοφόρο, μη γεμίζετε. Είναι πολύ πιθανό το καύσιμο να έχει ανακατευτεί." Πηγή: NewsIt.gr: Πως να κάνετε οικονομία στην βενζίνη - 4 απλές συμβουλές |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν, ορμώμενος απο το συγκεκριμένο ποστ, ειπα να τσεκάρω κι εγώ τον βενζινά της εμπιστοσύνης μου.
Σκεπτικό: αν ειναι σωστός και δε κλέβει (έτσι λεει το πρατήριο: οκ ποιότητα - οκ ποσότητα), δεδομένου οτι το ντεπόζιτο ειναι άδειο ή σχεδον άδειο, λογικά θα πάρει περί τα 33 λίτρα, ναι; Ε, ξεκινάω δικάβαλος και τριβάλιτσος με τη γυναίκα μου και την χοντρουλα μου για να πιάσω το Μάη. Φουλάρω στον βενζινά μου και ξεκινώ. Με ένα γέμισμα έβγαλα 664,7 km. Για του λόγου το αληθές δείτε φωτό. Έφτασα σπίτι με αναθυμιάσεις. Το όργανο μου έδειχνε range 30 km όταν πάρκαρα και η διαδρομή να σημειώσω ότι ήταν μεικτή αυτοκινητόδρομος και επαρχιακό δίκτυο. Το πρωι σήμερα πήγα να βάλω βενζίνη και (φτιαγμένος εγώ οτι ε, κάτι θα κλέβει κι αυτος) είχα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Το φούλαρα μέχρι το λαιμό... και... 32,02 λίτρα πήρε!!! Last edited by dottmicalis; 02-05-2012 at 18:29. |
|
|||
|
|||
Δηλαδή φίλε με το adv φορτωμένο (δικάβαλο + τριβάλιτσο) είχες μέση κατανάλωση 4,82 l/100klm !
|
|
|||
|
|||
Αυτό ακριβώς!
Αλλά ξαναλέω... ανοιχτά χιλιόμετρα και σταθερό γκάζι. Πήγαινα με ρυθμό - περί τις 4.000 στροφές, κοντεράτα 120 χλμ/ώρα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η φωτογραφία ως... μηχανή του χρόνου | moby_gr | Φωτογραφία | 29 | 22-02-2012 17:29 |
οι Πόντιοι.... | tsompanis | Ανέκδοτα | 17 | 12-05-2011 23:36 |
Η μαύρη οθόνη................... | gsmaniac | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 07-12-2009 20:38 |
«Ζω εδώ και έναν χρόνο χωρίς καθόλου χρήματα» | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 15 | 19-11-2009 09:44 |
Μάθε τι σημαίνει τ' όνομά σου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 14 | 21-05-2009 15:30 |