|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φωτογραφίες από το ελληνικό σχολείο παλιότερων χρόνων
Απόσπασμα:
Όμοιος τον όμοιο... που λέει και η παροιμία!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παντως χαιρομαι που με βρισκεις ''γατο'' κατι ειναι κι αυτο! Αν και το υφακι σου δεν ειναι καθολου ευγενικο, δεν πειραζει, θα σου απαντησω στο ιδιο στυλ! Μεταναστης στην αυστραλια? Μααααααλιστα!!!! Δυσκολα τα πραγματα εκει γιαυτο ξαναγυρισες????? Μια ενσταση στο θεμα ''ποδιες'' για να τελειωνουμε, οι σχολικες ποδιες καταργηθηκαν το 1982 δες το http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=313753&dt=05/02/2010 Στο επισυναπτομενο ενα ρεπορταζ απο τα ΝΕΑ το 1980 για τις ποδιες οπου αναφερονται και τα αγορια!! Κατι δεν θυμασαι σωστα!!! Εγω φορουσα ποδια μεχρι την πρωτη γυμνασιου!!!! Και ημουν και αρρενας!!! Λες να με παρεξηγησε καμιά? δεν φανηκε κατι τετοιο παντως τοτε!! Last edited by GeorgeP; 25-10-2010 at 18:59. |
|
|||
|
|||
.......................................................................
το βλέμμα του δασκάλου είναι όλα τα λεφτά μόνο που τον είδα ####### !! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ετσι.....γιατι τις προλαβα και εγω στο δημοτικο(και ειμαι μικρουλης,οχι σαν και εσας)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιώργο, το δικό σου ύφος ξεκίνησε ειρωνικό με τα σοβιέτ, τους τάχα μου εργατοπατέρες κλπ, που βέβαια καταλάβαινα που το πήγαινες. Δεν σε παίρνει να το πας τόσο προσωπικά... Από την Αυστραλία δεν γύρισα γιατί απέτυχα, αντιθέτως. Όμως τυχαίνει να έχω και συγγενείς που ευτυχώς ή δυστυχώς με χρειάστηκαν και με βρήκαν πλάϊ τους. Επίσης ούτε πήγα στράφι που γύρισα, γιατί οι ικανοί άνθρωποι πάντα βρίσκουν το δρόμο τους. Κανονικά θα έπρεπε να σε ρωτήσω... αφού μας λες πως σπούδασες μηχανολογίες και άλλα επιστημονικά στας Αγγλίας, τι δουλειά είχες "υπάλληλος σε πρακτορείο"... είπαμε όμως να μην το "ζορίσουμε" τόσο!!!! Όσο για την ποδιά... μπορεί να θες να κάνεις το άσπρο μαύρο, όμως τα ακούω βερεσέ, γιατί σχολείο πήγα και θυμάμαι αν φόραγα ή όχι ποδιά. Θυμάμαι επίσης πως μέχρι το 1980 οι κοπέλες φόραγαν ποδιά, γιατί έιχα μόνιμο θέμα με μια Ταμπουριώτισα στη Σιβιτανείδιο που άφηνε τα κουμπιά ξεκούμπωτα και λιγώνανε τα γερόντια στον ηλεκτρικό!!!!! Δεν μας είπες όμως... α) πως αφού καταργήθηκε το 1982 εσύ την έβγαλες το 1975 και β) το 1975 ήσουν δεν ήσουν 12 χρόνων. Στην α' γυμνασίου σε πήρανε σαν παιδί θαύμα?!?!?!?! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο φινάλε ας δούμε και καμμιά φωτο βρε αδερφέ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εγω ειμαι γεννημενος το 1967.........θα προσπαθησω να βαλω φωτο
δεν θυμασαι τις ποδιες του τσεκλενη;;;; δεν θυμασαι καλα μαλλον.... |
|
|||
|
|||
μόνο κάτι απο μένα.
γεννημένος το 70,φόρεσα ποδιά μέχρι τετάρτη δημοτικού (67ο Θεσ/νίκης). εχω και φωτό σαν πειστήριο αν θέλετε δηλαδή μέχρι το 1981-82 νομίζω αυτα-μπορείτε να συνεχίσετε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μα νομίζω πως αυτές ακριβώς ανέφερα και σαν δείγμα "ομοιομορφίας". Δεν νομίζω όμως ο Γιώργος να φόραγε Τσεκλένη!!!!! |
|
|||
|
|||
το πρόβλημα ξεκινά από το σπίτι, οι γονείς δε φροντίζουν να μάθουν στα παιδιά τι σημαίνει σεβασμός σε πρόσωπο, χώρο, κατάσταση.
να δείτε δεκατριάχρονη να μου τη φέρνει ο μπαμπάς στο ιατρείο και να το ντεκολτέ! και να με κοιτάζει στα μάτια για να δει αν κοιτάζω τα στήθη της. τι λέμε τώρα! οι γονείς δεν πολυασχολούνται και περιμένουν από το δάσκαλο να κάνει τη δουλειά τους. όσο για τα προβλήματα της παιδείας.....αυτή είναι άλλη κουβέντα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φωτογραφίες από το ηφαίστειο στην Ισλανδία. | frits | Κόσμος | 10 | 23-04-2010 11:52 |
Ανεβάζει ταχύτητα το ελληνικό Internet | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 10 | 02-02-2010 04:13 |
Έκθεση παιδιού από δημοτικό σχολείο της Αθήνας !!!!! | arisxios | Ανέκδοτα | 3 | 09-01-2010 03:31 |
Mιάς και αρχισε το σχολείο...κάτι χρήσιμο | essel | Χιούμορ | 3 | 05-10-2009 20:25 |