|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νώντας ...η κακιά στιγμή!
Απόσπασμα:
Μετά απο αυτά που διάβασα μάλλον ο Νώντας δεν είχε καμία ελπίδα.Κάποιες δυνάμεις συνωμότησαν για να συμβεί αυτό που συνέβη. Θα πω όμως για άλλη μια φορά αυτό που έχω ξαναπεί πολλές φορές και εδω. Χαμηλώστε ταχύτητα ...εντάξει είναι πολύ ωραία να στρίβεις οριακά αλλά το κακό δεν είναι μακρυά.Είναι κρίμα να φεύγουν τόσο άδικα νέοι άνθρωποι. |
|
|||
|
|||
Πραγματικά από την περιγραφή είναι ανατριχιαστικό το τι αντιμετώπισε ο αδικοχαμένος σύντροφος μοτοσικλετιστής και αυτό που είδαν τα μάτια της κοπελιάς του . Δεν έχω λόγια πραγματικά για αυτό που ένιωσα διαβάζοντας το αρχικό ποστ . Πήγε τσάμπα το παλικάρι γιατί βρέθηκε σε λάθος χρόνο και τόπο για να το πληρώσει με την ίδια του τη ζωή . Θερμά συλλυπητήρια στη γυναίκα του και στους συγγενείς του . Νοητά θα τον συντροφέψω και εγώ στο τελευταίο του μεγάλο ταξίδι . Καλό ταξίδι φίλε μου ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου . |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Θλιβερή ιστορία...
|
|
|||
|
|||
ΩΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ
ΚΡΙΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ |
|
|||
|
|||
Τον γνωριζα μονο μεσα απο τα ταξιδιωτικα του URIAH HEEP...εχει κολλησει το μυαλο μου απο την ####### την μοιρα αυτου του παιδιου και της συντροφου του.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!!
|
|
|||
|
|||
...παιχνίδια της μοίρας άδικα...
|
|
|||
|
|||
Βασίλη ευχαριστούμε για την ενημέρωση και τις σωστές συμβουλές & διευκρινήσεις.
Είναι αλήθεια ότι όλοι μας έχουμε κάνει υπερβάσεις στο οδήγημα της μηχανής μας, ίσως να μην έχουμε μάθει πόσες φορές έχουμε περάσει ξυστά από του χάρου τα δόντια και για αυτό να συνεχίζουμε να τις ξανακάνουμε. Ελπίζω η τύχη να είναι με όλους μας, χωρίς να μας γυρίσει την πλάτη από νωρίς όπως του Νώντα…. |
|
|||
|
|||
Όλα τα κακά μαζεμένα σε μια στιγμή που στοίχισε την ζωή στον Νώντα!
Εγώ μόνο και μόνο απο αυτά που έγραψες ήδη αναθεωρώ την οδήγησή μου στο νησί που ώρες ώρες λόγω γνώσης του οδικού δικτύου είναι πολύ πολύ γρήγορή και έχωντας αυτά που είπες στο μυαλό μου θα είμαι 2πλά προσεκτικός! Κρίμα και πάλι κρίμα γιαυτό που έγινε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ προσωπικά σ' ευχαριστώ και για τις παραπάνω φράσεις, τις οποίες από σήμερα θα λάβω σίγουρα σοβαρότερα υπ' όψιν... |
|
|||||
|
|||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φιλοι μου, ομολογώ ότι πήρα δυναμη από την Ελενα… Από τις λίγες ψύχραιμες κουβέντες που ανταλλάξαμε στο τηλέφωνο και από την ανεπανάληπτου χιούμορ ανακοίνωση της ημερομηνίας της κηδείας, . . …εισέπραξα μια γενναιότητα, μια δύναμη και μια σπάνια αντιμετώπιση, μακριά από …μανιάτικα μοιρολόγια, φορμαλιτε’ μυξοκλαψας και ψυχοπονιάρικων πεθαμενι’ κλισέ! Το ίδιο εισέπραξα κι απ’ το ποστ της Ιφιγένειας. Εγώ δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να γράψω το εντιτο’ του ατυχήματος με την hot γραφή που γουστάριζε να διαβαζει ο Νωντας…. Ετσι νομιζα τουλαχιστον… . . …γιατί όταν έφτασα στη φράση "ο Νωντας πλέον δεν είχε σφυγμό…………..." κατέρρευσα… Σήμερα θα ‘μαστε στο πλευρό τους. Last edited by Uriah Heep; 25-08-2011 at 12:10. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τριγμος στον αξονα | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 23-06-2011 19:59 |
τακάκια σφύριγμα | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 05-03-2010 18:39 |
Εξελιγμένο ρομπότ για τον εντοπισμό επιζώντων μετά από καταστροφές | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 05-11-2009 21:44 |
Ανέκδοτο της στιγμής | Gazi | Ανέκδοτα | 8 | 21-07-2009 21:00 |