|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συγγρου σου' ρχομαι...
Βασιλη βρηκα στο ebay το ανταλλακτικο που ψαχνουμε. Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ειναι αυτο, οπως και δεν ξερω για τι χρονολογια GS ειναι. Λεει γενικα R1200GS.
Το λινκ ειναι αυτο: http://cgi.ebay.de/BMW-R-1200-GS-RT-...12%7C294%3A100 Γερμανικα δεν ξερω. Αν μπορεις να καταλαβεις πες μου να χτυπησω την τιμη και να προσπαθησω να το αγορασω λιγο πιο χαμηλα. Απο το σχεδιαγραμμα του Κυρου φαινεται παντως οτι ειναι αυτο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα κανω και κατι αλλο πριν απο αυτο που σου ειπα μηπως και σταθουμε τυχεροι..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γι αυτο που βρηκα στο ebay, το θεμα ειναι, ειναι αυτο το ανταλλακτικο που ψαχνουμε; Αυτος που το λεει δειχνει πολυ αξιοπιστος, εχει ενα σωρο ανταλλακτικα που πουλαει μεσω ebay. Πιστευω οτι πρεπει να ειναι αξιοπιστο ανταλλακτικο. Και απο Ελλαδα να βρουμε πως ειμαστε σιγουροι οτι ειναι καλο; Το μεταχειρισμενο ειναι παντα μεταχειρισμενο. Ετσι κι αλλιως και με βαρια καρδια η μηχανη μαλλον θα φυγει απο τα χερια μου συντομα. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μια ερώτηση τα καινούρια φρένα χωρίς τα servo φοριούνται στο παλιό με τα servo?
Έχω την αίσθηση ότι κάποτε είχε βγει ένα πακέτο αναβάθμισης για αντισπιν που σε έβαζε στην διαδικασία να αλλάξεις και τα servo. |
|
|||
|
|||
Αυτο σκεφτομουνα να κανω και γω, αλλα μου λενε οτι δεν γινεται, γιατι πρεπει ν αλλαξουν και αλλα πολλα.
|
|
|||
|
|||
Ηλια μαλλον αυριο θα σου εχω ενα μικρο δωρακι για το μοτο σου πιστευω να πανε ολα καλα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οχι για μενα, για την φουκαριαρα την μανα μου που εχει ζαχαρο και δεν μπορει να καβαλησει μηχανη πλεον...!!!! Σ' ευχαριστω ετσι κι αλλιως για την προσπαθεια που καταβαλεις. |
|
|||
|
|||
Λοιπον,λυση δοθηκε στην καλυτερη δυνατη.
Καταφερε ο Βασιλης να το κλεισει το ανταλλακτικο με 50% εκπτωση και με δυο χρονια εγγυηση. Δηλαδη απο 2200 περιπου στα 1100. Τουλαχιστον θα εχω 2 χρονια εγγυηση. Βασιλη σ ευχαριστω κι απο δω για την προσπαθεια που εκανες. Ηταν η καλυτερη δυνατη. Μπορει τα 800ευρω να ηταν καλυτερη τιμη σαν μεταχειρισμενο, αλλα υπηρχε το ρισκο να ξαναχαλασει συντομα και να πληρωνω παλι. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
σου δίνει φτερααααα!!!!!! | wet & dirty | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 22-03-2009 22:11 |
Ποια ειναι τα μεγαλυτερα προβληματα της συμβιωσης σου με την μοτοσυκλετα σου; | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 19-03-2009 12:19 |
Προσοχή! Διαβάζει το μυαλό σου... | Arkas | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 13 | 17-03-2009 19:52 |
Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου, Κύριε! | Arkas | Ελλάδα | 5 | 09-01-2009 17:42 |
Δες, το ... κινητό σου. | yannis | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 29-12-2008 12:54 |