|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η δικη μας η κοπανα!
ΑΛΕΚΑΡΑ ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ..!!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ..!!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο Αλέκο!!!
Με το καλό και καλά να περάσετε!! κι όπως είπε και ο Τόλης κάντε μια στάση απο Βόλο, να σας ευχηθούμε απο κοντά καλό ταξίδι |
|
|||
|
|||
Με τις ευλογίες μου
|
|
|||
|
|||
Φιλε μου καλε...καλε μου φιλε!
Βιρα τις αγκυρες ορτσα τα πανια! (κατα τυχη βρηκα το παρακατω που μ αρεσε!) Μέσ' στη φτώχεια και στην απονιά έχω ζήσει τα πιο όμορφά μου χρόνια. Γι' αυτό άνοιξε ναύτη τα πανιά, για να φύγω απ' αυτόν το ντουνιά Βίρα τις άγκυρες για ξένους τόπους να δουν τα μάτια μας άλλους ανθρώπους. Σ' άλλα λιμάνια, σε ξένα μέρη μας πάει πρίμα μακριά τ' αγέρι. Βίρα τις άγκυρες και βάλε πλώρη μακριά απ' το έρημο το φτωχοχώρι. Να πατε και να γυρισετε με ασφαλεια γεματοι απο εικονες και νεες εμπειριες!!!! εγω εντομεταξυ..... ....θα κοψω τα τσιπουρα και θα πινω μπιρες μεχρι να γυρισεις! Στην υγεια σου και στης Μαιρης! |
|
|||
|
|||
καλο ταξιδι καλα να περασετε
|
|
|||
|
|||
μΕ αρέσει το χαλαρουα προγραμμα σου!!!
καλούς δρόμους να χετε, με απολαυστικά χιλιομετρα |
|
|||
|
|||
καλούς δρόμους Αλέκο..
|
|
|||
|
|||
Εγώ θα περιμένω να γυρίσετε για να ξαναανταμωσουμε και να καθίσουμε σε ενα τραπέζι και να μας μεταφέρεις τις εντυπώσεις του ταξιδιού σας !
Αλέκο και Μαίρη καλό σας ταξίδι !! : |
|
|||
|
|||
Ευχαριστουμε ολους τους φιλους για τα καλα σας λογια! Αργησαμε να ξεκινησουμε και περασαμε...τρανζιτ ολη την Ελλαδα μεχρι τη Θεσσαλονικη που εριχνε χτες σαλοτραπεζαριες! Ετσι δεν ειδαμε φιλους αγαπητους. Θαναση,Τολη,Φωτη και λοιποι ομοσταυλοι,ευχομαστε κι ελπιζουμε ν ανταμωσουμε στο γυρισμο μας.
Εως τοτε....ΠΙΝΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|