|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λίγα τεχνικά άρθρα και απο εμένα για όλες τις BMW
Πολύ καλά και πολύ χρήσιμα όλα..
Ευχαριστούμε Βασίλη. Βασίλη αν πάρουμε αυτον το αντάπτορα http://www.ascycles.com/detail.aspx?ID=1264 τον βάλουμε στην μπρίζα στο πλαι, μπορουμε απο εκει να φορτίζουμε το gps? Ή θέλει και άλλη δουλειά από εκεί και πέρα. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε Βilly .... Kατατοπιστικότατος !!!!!
|
|||
|
|||
Βασιλη είσαι μεγάλος
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο ανταπτορας ο συγκεκριμένος το μόνο που κάνει είναι να μεγαλώνει τη περίμετρο της υποδοχής. Θεωρητικά εννοείται ότι μπορείς να φορτίσεις το GPS σου. Πρακτικά το μόνο που χρειάζεται είναι ο φορτιστής (αυτοκινήτου) που έχεις να είναι ο ενδεδειγμένος για το GPS που έχεις αφού αυτός στην ουσία είναι και μετασχηματιστής (οι περισσότεροι απο 12 σε 6 V) και πρέπει η πολικότητα να είναι σωστή στο ακροφύσιο. Με λίγα λόγια εάν ο φορτιστής είναι ο ενδεδειγμένος για το GPS που έχεις τότε άφοβα χρησιμοποίησέ τον πάντα αφού βάλεις μπροστά να τον συνδέσεις ή αφού είναι το κλειδί στη θέση ΟΝ(καταναλώνεις όμως μπαταρία αν ο κινητήρας-δυναμό δεν είναι σε λειτουργία). Καλύτερα επίσης να μην είναι συνδεδεμένο όταν βάζεις μπροστά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατί να τον αγοράσεις με 30€ ενώ μπορείς να τον φτιάξεις μόνος σου με 6€ το πολύ Ε?? |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε Βασίλη για τις πολύτιμες τεχνικές συμβουλές, θα σε παρακολουθούμε πάντα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Να είσαι πάντα καλά.
|
|
|||
|
|||
μπράβο!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Εκπληκτική παρουσίαση.Ευχαριστούμε.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσοι απο εμάς πάιζουν video games? | teo40 | Consoles - Games | 33 | 29-12-2010 19:53 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |
Με θέλετε κι εμένα ;;; | GS_maniac | Καλώς ήλθατε | 19 | 11-01-2009 22:35 |
Γειά σας απο Ζάκυνθο !! | Timos zante | Καλώς ήλθατε | 16 | 02-01-2009 19:43 |
Το Nature παρουσιάζει τις εξελίξεις στην Επιστήμη για το 2008 | Arkas | Κόσμος | 0 | 20-12-2008 15:30 |