|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: εγκατάσταση θερμαινόμενου καθίσματος
υπερβολη για το δικο μας κλιμα.αλλο γερμανια αλλο ελλαδα.κ εγω κινουμε με μηχανη μονιμα.η σελα αντε να ειναι κρυα στην αρχη,στα 1α 5 λεπτα ειναι οκ.κ δεν νομιζω πως κρατα υγρασια.νομιζω πως ειμαστε λιγο της υπερβολης.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1. Που μένεις 2. Πόσο χρησιμοποιείς τη μηχανή 3. Τι χιλιομετρικές αποστάσεις διανύεις καθημερινά 4. Πόσα ταξίδια κάνεις το χρόνο και σε τι συνθήκες 5. Εχεις εναλλακτικό τροπο μετακίνησης 6. κ.ο.κ. |
|
|||
|
|||
Γεια σου ρε Μπιλαρα!!
|
|
|||
|
|||
συγνωμη κιολας αλλα αν θες να βαλεις κ θερμενομενο καθισμα καλυτερα ασε το αθλημα κ παρε αμαξι για να μην κρυωνει ο #####.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα σου απαντήσω στο ίδιο επίπεδο μιας και δε γνωριζόμαστε απ' όσο ξέρω...
Αναφερόμουν για τοποθέτηση σε μοτοσυκλέτες υψηλής κλάσης, όπως είναι τα BMW... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ο με ω.... |
|
|||
|
|||
Πολλοί βάζουμε διάφορα αξεσουάρ μόνο και μόνο για την εικόνα ή την τρέλα τους, αν κάποιος θέλει να βάλει θερμαινόμενη σέλα είναι γούστο του και δεν το θεωρό υπερβολή
Υπερβολή είναι να την ανάψει το καλοκαίρι |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εεεεε μα ρε που@τη μου θα τρελαθώ...
ΝΑΙ είμαστε... |
|
|||
|
|||
Δεν είναι καθόλου υπερβολή.
Δε βλέπω το λόγο να μην βάλω ένα τέτοιο αξεσουάρ απο τη στιγμη που μπορει να βελτιώσει έστω κ λίγο την άνεση κ την ποιότητα των μετακινήσεων μου μέσα στο κρύο. Γιατι να μην το βάλω αφου μπορω; Επειδη θα με πουν κρυο#### οι μη έχοντες κ θα με κοροϊδεύουν;;; Που είμαστε; Στο δημοτικό;;; Οι μήπως μαζευτικανε ολοι οι σκληροπυρηνικοί μοτοσυκλεταδες εδω μέσα κ δε το ήξερα; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα φαινόμενα απατούν!!!!! | Hekima | Χιούμορ | 14 | 09-12-2010 12:37 |
Τα φαινόμενα απατούν !!! | Hekima | Χιούμορ | 13 | 15-11-2010 11:15 |
Σε ένα πυκνό ιδιόκτητο δάσος στην πόλη Χίλσμπορο της Πολιτείας του Ορεγκον των ΗΠ | MARK | Κόσμος | 7 | 24-02-2010 19:54 |
Τι είναι το φαινόμενο της Πεταλούδας; | georgekostas | Διάφορα | 4 | 06-10-2009 23:14 |
Θερμαινόμενη σέλα... | vtheo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 05-05-2009 13:13 |