|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: κρανος μπαμπα........
τώρα μου ήρθε ο δικός μου στα μάτια μου
ρε παιδιά (μπαμπάδες μάλλον)... πραγματικά τώρα: συγκρίνεται με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στον κόσμο αυτό; για μένα όχι |
|
|||
|
|||
Μας χάθηκες για λίγο καιρό αλλά επανήλθες δυναμικά!!!
|
|
|||
|
|||
Έτσι κάνω πάντα. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση.
|
|
|||
|
|||
όχι δε συγρίνεται με τίποτα ούτε καν με την ίδια μας τη ζωή...........
|
|
|||
|
|||
η δικη μου εμπειρια ειναι λιγακι πιο απαισιοδοξηη κορακλα μου ειναι 19 και μεγαλωμενη πανω σε μοτο....με κρανος συνεχεια,μπουφαν μηχανης κλπ........πριν απο 2 μηνες τα εφτιαξε με ενα καγκουρα που εχει ΚΤΜ DUKE και τους τσακωσα να βολταρουν χωρις κρανοςμετα απο τα σχετικα καντηλιαπιστευω να μην ξανασυμβει.......οπως καταλαβαινεται αλλιως τα μεγαλωνεις και αλλιως στριβουν στην πορεια
|
|
|||
|
|||
Κατά αρχάς επρεπε να τους κράξεις για το ΚΤΜ
Δε μπορώ να φανταστώ τι θα έκανα εγώ αν έβλεπα τον γιο μου 19 να μη φοράει κράνος αν και απ΄τα διόμισυ το φορά Θα μου πεις οι <<κακιές>> παρέες επηρεάζουν αλλά κατά τη γν'ωμη μου στα 19 παίζει σπουδαίο ρόλο η εμφλανιση των μαλιών οπότε σου λέει τώρα να βάλω κρλανος να μου τα χαλάσει να μου τα πατηκώσει Παρεπιμπτόντως ο πιστιρικάς στη φώτο μοιάζει τρομερά στο δικό μου ή και το αντίστροφο |
|
|||
|
|||
Απο μικρο και απο...τρελο.......να τον χαιρεσαι παντως τον πιτσιρικα σου!!!
|
|
|||
|
|||
Υγεια φιλαρακια να χαιρομαστε τα αγγελουδια μας και ολα τ αλλα δευτερα..........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μετά από αυτό, εκτιμώ ότι θα κάνει καιρό να φορέσει κράνος και θα φροντίζει να το κάνει κρυφά από εσένα. Αν δε στα καντήλια ήταν παρόντας και ο δούκας, ξέχνα το... Ίσως αν την έπιανες με το καλό και ιδιαιτέρως, θα το ξαναφόραγε το κράνος σύντομα και μάλιστα θα νόμιζε ότι το έκανε με τη θέλησή της γιατί δεν της το επέβαλες... Και η δικιά μου, 19 είναι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εργαλεία της δουλειάς είναι... |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|