|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ενδοσυνεννόηση made in China
Όλα καλά ρε παιδιά και καλά κάνουμε και ψαχνόμαστε αλλά…..μπορεί να κάνουμε την δουλειά μας με κάθε τι φθηνό και να βολευτούμε για λίγο καιρό αλλά θα έρθει ο καιρός που πάλι το καλό θα πάρουμε γιατί της φθήνιας τα πράματα έχουν προσωρινή διάρκεια λειτουργίας….
Αποτέλεσμα τα πληρώνεις δύο φορές….βλέπεις ο νόμος της αγοράς που λέει «ότι πληρώνεις παίρνεις» είναι γεγονός…. Σε προσωπικό επίπεδο πάντως αυτό έχω πάθει….σε λίγο καιρό έψαχνα για το καλό…..μέχρι που το έκοψα το παραμύθι…. |
|
|||
|
|||
Τη χρησιμοποιώ 2 χρόνια . Και μπορεί να τη πλήρωσα ποιο ακριβά ωστόσο τα βασικά της και αυτό που θέλω στα ταξίδια μου τα προσφέρει πολύ καλά . (Επικοινωνία με συνεπιβάτη , χρήση τηλεφώνου μέσω GPS , μουσική ).
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν παιζει ακομα η ενδοσυνεννοηση φιλε MARK με ενδιαφερει..... (ειναι σετακι για οδηγο και συνεπιβατη ετσι; ) |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα
Μιάς και είχω την συγκεκριμένη , αλλά έχω και την midland bt1 μπορώ ίσως να βοηθήσω με μιά μίνι σύγκριση ... Την bt1 , την είχα χρυσοπληρώσει πρίν 2 χρόνια , καλή ποιότητα κατασκευής , τρομερή ποιότητα συνομιλίας μέχρι τα 140 που δοκίμασα , και με την μπαταρία την φόρτιζα μετά απο κάθε μεγάλη βόλτα ή ανα δύο μέρες στην πόλη . Ωστόσο ο λόγος που με έκανε να την παροπλήσω και να την έχω μόνιμα σε ένα συρτάρι να σκονίζεται (αν ενδιαφέρεται κάποιος το συζητάμε ...) , είναι τα ευαίσθητα αναλόσιμα της ... Εντάξυ , δεν είμαι και ο πλέον προσεχτικός , αλλά αυτό το βυσματάκι που συνδέει τα ηχεία/μικρόφωνο με την συσκευή μου χάλασε 2-3 φορές , με κόστος όχι ευκαταφρόνητο , και ήταν τέτοιο που δεν μπορούσα να το φτιάξω μόνος μου . Η απόσταση επικοινωνίας είναι 10 μέτρα , στα 6-7 αρχίζει ο θόρυβος , αλλά είναι οδηγού συνεπιβάτη , οπότε δεν χρειάζεται παραπάνω . Την κινέζικη την πείρα με έναν φίλο (2 ζευγάρια), είναι εξαιρετική μέχρι τα 110-120 , μετά αρχίζει και έχει πολύ θόρυβο , ωστόσο λογικά παίζει να φτιάχνει με καλύτερη θέση στο μικρόφωνο . Στα 150-160 η συνεννώηση είναι αρκετά δύσκολη , αλλά κάνει ακριβώς αυτό που χρειάζεται , δηλαδή να μπορείς να καταλάβεις οτι ο μπροστά ή ο πίσω κάτι θέλει να πεί και να κοψεις ταχύτητα για να συνεννωηθείς. Επίσης η απόσταση επικοινωνίας που ονομαστικά είναι 500 μέτρα είναι επαρκέστατη , αν και σε ευθεία πρέπει να πιάνει πολύ περισσότερο , μιάς και πολλές φορές έχασε ο ένας τον άλλο και ακόμα μιλούσαμε . Βασικός λόγος που την επέλεξα είναι τα αναλώσιμά της . Απλό καρφάκι είναι , αν πάθει κάτι το κόβω και βάζω άλλο . Απο αυτονομία την κρίνω αρκετά καλή για τα δικά μου δεδομένα , 4 ώρες συνεχούς μπουρου μπούρου , αλλά τελείως απότομα τα φτήνει ... Τέλος για την ποιότητα κατασκευής , είναι αρκετά καλή ,αν και είχαμε μια απώλεια στο usb της μιάς , πρέπει να αντικατασταθεί , αλλά ακόμα και καινούρια να έπερνα το κόστος της είναι περίπου όσο τα ακουστικά της midlant. Αυτά απο μένα και ελπίζω να βοήθησα λιγάκι. |
|
|||
|
|||
Και με το παραπάνω.
Να είσαι καλά |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
βαλιτσες made in china | nivo | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 20 | 30-05-2011 18:26 |
dainese made in china | varaderiadis | Ένδυση | 50 | 01-12-2010 00:43 |
Καινουργια εγραφη στο GS forum απο CHINA! | gerakout | Καλώς ήλθατε | 34 | 03-10-2010 16:21 |
Μία Rolls Royce… made in China !!!!!!!!! | riko46 | Αυτοκίνητο | 12 | 10-08-2009 23:16 |
Ενδοσυνεννόηση ;;; | xvitos | Διάφορα | 29 | 21-03-2009 02:03 |