|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ALBANIA EXPRESS.,31-1-2.Σεπτ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλα να περασετε φιλαρακια |
|
|||
|
|||
To Camping θα ειναι οργανωμενο ή στην φυση???
|
|
|||
|
|||
αναλόγος την κούραση τις κάθε μέρας,.,.
αναλόγος τι θα συναντήσουμε στο τέλος κάθε μέρας.,., .,.,. πχ κατάλληλο μέρος για ελευθερο η οργανομένο camping .,., φτηνά δωμάτια.,.,. adventure survinors γενικά αναλόγος την όρεξη τις παρέας ,. σκηνάκι και σλίπι τα πέρνουμε.,.,., Γενικά free to go Γιάννη.,., ακόμη και η διαδρομή μπορεί να αλλάξη ., αν στην πορεία ανακαλύψουμε καλυτερη πορεία.,. για τα ΚΑΠΗ.,., ετοιμάζουμε άλλο εκδρομικό.,., Γράμμα στο Μάρκο Φίλε μου Μάρκο μερακλή βλάμη, ντερβίση, μάγκα Σου γράφω τις αράδες μου για τούτη την παράγκα Όλους τους κουτσαβάκηδες στα κουτουρού τους βρήκα Κι η Φραγκοσυριανή, καλέ με σύμβαση στο ΙΚΑ Τον Χάρο εσύ εφτά φορές σε μαρμαρένιο αλώνι Τον νίκησες μα απ’ τη ζωή για πες μου ποιος με σώνει Μάρκο δεν καλουπώνομαι με τη ζωή ρεστάρω Καταστολή με τη στολή ποτέ δε θα γουστάρω Ελεύθερος θα τριγυρνώ να προκαλώ συνήθειες. Σαν πρόσφυγας απ’ τη ζωή πνιγμένος στις αλήθειες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μακρυά απο τα τσιμέντα.,. Μάααααανοοοοοο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μα φυσικά και θα έχεται.,., αλλα χαλάλι.,., καλή καρδιά.,., |
|
|||
|
|||
Εεε!!! μα τότε θα πάρω και την αερομεταφερόμενη μου ψησταριά και προμήθειες από τα εθνικά μας μαγαζιά, μιας κι εκεί ξυρίζουν αλλά δεν ξυρίζονται.
|
|
|