|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ
θα πει κανείς τη γνώμη του ή θα λιβανίζετε τον μερακλή;!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν ναι, και οτιδηποτε άλλο για την ανακατασκευη του απλα πες το μου! Στο λεω επeιδη προσφατα ανακατασκευασα ενα XRV 650 οπου φυσικα η επισημη εδω στην ελλαδα αντιπροσωπεια δεν ηταν ο προμηθευτης των ανταλλακτικων του! πανακριβος χωρις λογω κι αιτια! Τα δυο ρουλεμαν (ενα βελονοειδες κι ενα σφαιρικο κλειστο) κανουν 10ε απο απεναντι ακριβως σε μαρκα μαμας δηλαδη ΝΤΝ! Οτι θελεις πεστο μου! |
|
|||
|
|||
Γιατί χτυπιέμαι στο γέλιο;Διότι ο γιός σου θα το βρεί ετοιμοπόλεμο ενώ εσύ θα είσαι giatabaza.Κάνει τα πάντα.Να έχεις κατά νού ότι επειδή είναι καρμπυρατεράτο, έχει κατανάλωση αυξημένη σε σύγκριση με τις σύγχρονες κατασκευές.Επίσης "τσιμπάει" λαδάκι λόγω διάταξης κυλίνδρων και κακής εξαέρωσής του (το περνά στο φλιτροκούτι).Κατα τα λοιπά,δεν σπάει,δεν χαλάει,βρίσκεις ανταλλακτικά (εκτός από λαιμούς εξάτμισης ).Τώρα παίζω με ένα μπροστινό Marzocchi αλλά δεν με βλέπω σίγουρο λόγω έλλειψης ψιλικού οξέως.
|
|
|||
|
|||
Αδελφέ, τέλειωσα πέρυσι και τα χρυσοπλήρωσα...δυστυχώς τα ρουλμάν του μοχλικού κόστισαν σχεδόν το μισό budget της ανακατασκευής.Πίκρα σου λέω...Εκανα τον κόσμο άνω-κάτω και δεν τα έβρισκα πουθενά.Τι Αγγλίες,τι Γαλλίες,τι Ολλανδίες και Γερμανίες έψαξα και τελικά στον πατριώτη μου Γελαγώτη κατάληξα με "κατάθεση ψυχής".Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ πάντως.Αν κάτι άλλο χρειαστώ να είσαι βέβαιος θα ενοχλήσω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν επιτρεπεις αυτα τα 7 βελλονοειδη ρουλεμαν ποσο σου στοιχισαν? αν θυμασαι!!!!!! Κι απο που τα πηρες? Παντως ετσι για να ξερεις αν ποτε ξαναχρειαστεις στην Αγγλια εχουν 20ε το κομματι συν 15ε μεταφορικα!! |
|
|||
|
|||
αχχ "Αφρικάνα αγάπη γλυκειά μου" που λέει και το τραγούδι!!!!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Κώστα, καλή δύναμη! Άντε να τα τελειώσουμε να τα βολτάρουμε.
|
|
|||
|
|||
Τελικά Κώστα τι γίνεται, ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή;
Για δώσε τροφή στο λαό!! Εχει πάρει το μάτι μου ένα 650 και ψήνομαι πάλι....την αφραγκία μου μέσα!!! |
|
|||
|
|||
Όποιος το έχει οδηγήσει μόνο αυτός καταλαβαίνει
|
|
|||
|
|||
Πάμε να το δούμε μαζί.Τώρα τελευταία βγήκαν σε αγγελίες κάτι χρέπια άλλο πράμα.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΦΓΑΦΟΥ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 1 | 09-12-2009 22:44 |