|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
...2 και σήμερα
Μερικές φώτο από την προετοιμασία: Ιδιοκατασκευη για τις βάσεις της Givi από τον Μανώλη. Άσκηση επί χάρτου. Δοκιμή κατανομής των πραγμάτων στα σαμάρια και τα λουκάνικα. Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Πραγματικά πολύ όμορφες διαδρομές! Πολλές από αυτές τις έκανα πέρυσι. Έχω έναν ενδοιασμό μόνο για την παρασκευή 5/7 δύσκολη και απαιτητική διαδρομή! Πόσο μάλλον το Gavia σαν τελείωμα!Δεν θα δείτε και πολλά και είναι πανέμορφο! Και μακάρι να μην σας πιάσει και καιρός εκεί μέσα Σίγουρα να υπολογίζετε αργά νύχτα άφιξη στο χοτελ εκείνη την μέρα. Καλά να περάσετε φίλε! Και αναμένουμε φωτο υλικό!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! Last edited by mario; 26-06-2013 at 01:25. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ...ΑΛΠΕΩΝ
Άντε παιδιά με το καλό!!!!! όλα θα πάνε τέλεια... περιμένουμε εμπειρίες σας.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχουμε όμως την καλή μάγισσα του φόρουμ... Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Με καλό να πάτε και με το καλό να γυρίσετε !
|
|
|||
|
|||
μακαρι τα προβληματα μας να ηταν το τι καιρο θα εχει στο ταδε πασο...
Ωραια πραγματα καλες βολτες...΄ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
βρεγμένος και ξυλιασμένος, πίστεψέ με, ο καιρός, είναι θέμα ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Γιάννη και Μανώλη :
πάρτε μαζί σας καλά αδιάβροχα και όχι απλά αντιανεμικά ! Το δεύτερο ζευγάρι γάντια, είναι must ! (Προσωπικά, κουβαλάω 3 ζεύγη μαζί μου: 1 καλοκαιρινό και δύο χειμωνιάτικα - τα χρησιμοποίησα και τα τρία). Απ´ όση ώρα υπολογίζετε για τα πάσα, προσθέστε άλλο ένα 50 % του χρόνου που τελικά θα δαπανήσετε ! Για το stelvio, θα συνιστούσα να αναθεωρήσετε, δεδομένου ότι η οδηγική απόλαυση στο συγκεκριμένο πάσο, είναι αντιστρόφως ανάλογη της ταλαιπωρίας που θα περάσετε. Να θυμάστε απαραιτήτως τους pins των πιστωτικών σας καρτών, γιατί θα τους χρειαστείτε. Αυτά προς το παρόν! Καλή διασκέδαση και καλή αναψυχή !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ.
ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΒΡΟΧΟΔΙΩΚΤΗ ΤΟΝ ΕΥΤΥΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ . |
|
|