|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Revit Sand vs Dainese Gator Evo
Απόσπασμα:
Last edited by n.l; 17-09-2013 at 02:22. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by n.l; 17-09-2013 at 11:25. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κάνεις ένα repeat γιατί δε κατάλαβα τίποτα;
|
|
|||
|
|||
Έχεις δίκιο #### την αυτόματη διόρθωση του I pad πάμε λοιπόν έχει δυο επενδύσεις μια μεμβράνη και μια υψηλού ψυχους με φύλλα αλουμινίου . Την στολη marathon την έχω μπουφαν παντελόνι το παντελόνι μόνο με μεμβράνη που βγαίνει και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος όπως και απο ένα δερμάτινο spidi .
|
|
|||
|
|||
Απ ότι είδα στο Θέμα δεν έκανα ανάλυση της καλοκαιρινής εντύπωσης του sand2!!!
Το μπουφανάκι λίαν επιεικώς έχει φορεθεί για περίπου 5000χλμ φέτος το καλοκαίρι!! Χωρίς τις επενδύσεις, την αδιάβροχη αλλά και την θερμική είναι ένα πάρα πολύ άνετο και ευκολόχρηστο μπουφάν, με την θερμική ένα βάρος το έχεις!! Δοκιμάστηκε μόνο με την αδιάβροχη επένδυση έως 7-8 βαθμούς υπό βροχή στο βουνά της Ρουμανίας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!! Η αδιάβροχη επένδυση παίρνει λίγο νερό στις κλειδώσεις του αγκώνα μετά από κάποια ώρα!!! Αν ανοίξεις όλους του αεραγωγούς πραγματικά είναι απίστευτος ο εξαερισμός του..σε σημείο που κρυώνεις!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ναι με 8 βαθμούς περίπου για τέσσερις ώρες και ούτε περνάει κάτι απο κρύο αλλα έχω και ψηλές τουρινκ μποτας drainese που δεν περνάει τίποτα . Τώρα η επιλογή δική σου εμένα μου αρέσουν και τα χρώματα όλες μου οι στολές είναι χρηματιστές μόνο η δερμάτινη είναι μαύρη .
|
|
|||
|
|||
προβλέπεται αυτο;
|
|
|