|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΧΕΤΙΚΑ ME BMW R 1200 GS ΤΟΥ '07
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Υπερβολικος??? Εστω λιγο?
Απόσπασμα:
Υπεβολικος!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλα δεν κανουμε συζητηση εδω για το ποιος εχει τα περισσοτερα!! Ουτε κανουμε συζητηση για το ποιος την εχει μεγαλυτερη.......την γραβατα!!!! |
|
|||
|
|||
... |
|
|||
|
|||
Και λιγάκι εμπαθης...με τα GS
Όταν Κάποιος φέρνει παράδειγμα μια ζημιά,που έχει συμβεί στο παρελθόν και αναφέρομαι στου Γιαννη την ζημιά,θα έπρεπε να Πει ότι ο Παναγιωτίδης την μηχανή την συντηρεί μονος του και δεν παει σε Συνεργειο,οπότε ίσως ο άνθρωπος είχε κάνει κάποιο λάθος στην ρύθμιση των βαλβιδων και κάρφωσε.... Μετα τους αξονες,διαφορικα,αναρτήσεις,σελες,φλας,Σκεπαρνια,κλπ.....ήρθε η ώρα να βγάλουμε και τους boxer ελλατωματικους.... Κάποιοι χρειάζονται διακοπές,να καθαρίσει το μυαλό τους... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αντι να αναρωτιεσαι τα παραπανω (περι σερβις στην αυλη του σπιτιου κι οχι σε εξουσιοδοτημενο) καλυτερα ας αναρωτηθουμε ολοι μας ποσοι και ποιοι στα εξουσιοδοτημενα κοιτανε καθόλου τις βαλβιδες κι αν εχουν αισθηση του ''χαλαρου'' απο το ''σφιχτο'' στα διακενα των κοκορακιων!!! Αν δεις κανενα εκπαιδευομενο πιτσιρικα ετων 16 μην απορησεις. Ο Γιαννης Παναγιωτιδης εχει γραψει χιλιομετρα επι χιλιομετρων κι εχει κανει ρυθμισεις επι ρυθμισεων στο GS του οποταν, κατ'εμε, εχει περισσοτερη αγαπη στην περιουσια του και περισσοτερη αισθηση του ''χαλαρου'' απο το ''σφιχτο'' στα διακενα των κοκορακιων απο οποιονδηποτε άλλον! Αντε κι εγω ειμαι εμπαθης με τα GS, ολοι αυτοι που αναφερουν τα προβληματα και σιχτιριζουν (ηπιως /αγριως) την GS ειναι κι αυτοι εμπαθεις? Ο ''τακσιδιωτης'' και ο ανοιξας αυτο το νημα ειναι εμπαθεις? Μην κρινεις την εξαρεση, εσενα, απο τον κανονα (τους άλλους)!! Εξάλλου οπως εχεις δει εχω σταματησει να γραφω σχετικα με τα προβληματα των GS και το ποσο αναξιοπιστα, βαση της τιμης αγορας τους, ειναι!!! Αλλοι αναφερονται σε αυτο και μαλιστα συχνα τον τελευταιο διαστημα κι οχι εγω πια!!! Τελος δεν εχω γραψει πουθενα για ελαττωματικο μποξερ το αντιθετο μαλιστα! Εχω γραψει μονον για αναξιοπιστο συνολο πλην κινητηρα! Last edited by GeorgeP; 10-08-2011 at 15:45. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν εισαι καλο παιδι θα σου δωσω το gs μια βολτα......
|
|
|||
|
|||
περιστατικο με καρφωμα βαλβιδας εχει συμβει εδω.2 φορες μαλιστα.
η μια ηταν αστοχια υλικου,οπου τα πηρε ολα σβαρνα στην κεφαλη της μηχανης,στην δεξια εννοω,μοντελο 08 esa. και το αλλο ηταν σφαλμα του ιδιοκτητη καθως απο οτι καταλαβα το πηγαινε τσιτα και σε μια στροφη εκανε κατεβασιες αλα ss με αποτελεσμα να σπασει την δεξια επισης κεφαλη της μηχανης...κι οχι απλα εσπασε,αλλα εσπασε και το καπακι της,φαντασου ζορισμα που τραβηξε η μηχανη.καμια δευτερα θα πεταξε στα πολλα και τα εσπασε ολα. |
|
|||
|
|||
Πρέπει να είσαι μηχανικός για να ρυθμίσεις βαλβίδες στο μποξεράκι ?
Διαφωνώ, έχω κάνει δεκάδες φορές ρύθμιση(σε μότο δικές μου και φίλων). Σε λίγο θα <μάθουμε > ότι για να αλλάζεις λαδιά φίλτρα και τακάκια πρέπει να έχεις πτυχίο από το ΕΜΠ !!! Όπως λέει ο Γιώργος άλλο είναι να προσέχεις εσύ την μηχανή σου και άλλο ένας υπάλληλος σε συνεργείο (ούτε καν δικό του δεν είναι το συνεργείο). Άλλο ρυθμίζω 8 βαλβίδες (μια μηχανή) το 4αμηνο και άλλο χιλιάδες … κάποια θα ξεφύγει . Στο ποστ που (μάλλον δεν πρόσεξα και δεν καταχωρήθει) περίγραφα την εμπειρία φίλου με κάψιμο βαλβίδας και όλα τα σέρβις στον πλέον γνωστό αντιπρόσωπο…όπου μετά από υπεκφυγές <<έλα σε 2 βδομάδες>><<πήγαινε στον μηχανικό σου>> και αφού είδε στο κομπιούτερ ότι αυτός είναι <ο μηχανικός του> …έφτιαξε την μηχανή σε 3 ώρες .!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ!! κ εγώ από εξουσιοδοτημένο την πήρα με τη βίδα της βάσης των ζύγωθρων λασκαρισμένη. Xωρίς να είμαι κατά των συνεργείων, εξουσιοδοτημένων και μη, προτιμώ πράγματα που μπορώ να τα κάνω μόνος μου. Με τα κατάλληλα εργαλεία φυσικά κ τις συμβουλές της μαμάς. Άλλωστε δε θεωρώ απαραίτητα καλό μηχανικό κάποιον που απλά αντικαθιστά ένα ανταλλακτικό(αφού σχεδόν τίποτε δεν επισκευάζεται πια) αλλά κάποιον που με την εμπειρία του μπορεί να διαγνώσει έγκαιρα αυτά που δε βρίσκει ο υπολογιστής. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bαλιτσες για Gs 1200 - ADV 1200 με βασεις | κουτσαφτης βασιλης | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 19-03-2012 23:33 |
1200 GS-κοντός αναβάτης | Billy7 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 22-09-2011 14:03 |
ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ GS 1200 | DIMITRISK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 21 | 05-04-2011 20:49 |
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ GS 1200... | dimkath | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 21-02-2011 19:05 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |