|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Service 30.000Km – Δυσαρέσκεια.
Απόσπασμα:
να ένα θέμα λοιπόν... έχει κανείς τα στοιχεία για το κατάλληλο τμήμα της BMW Hellas; Γιατί οκ αν κάνεις ένα σέρβις θα σε πάρουν αυτοί... αν ΔΕΝ το κάνεις; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αντεεε! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
γιωργο απ οτι ξερω ο νικος κι ο δημητρης εχουν ενα προβληματακι με την εγγραφη τους στο ...δικηγορικο συλλογο αθηνων και δεν μπορουν να επιληφθουν του θεματος...
οταν τακτοποιηθει το θεμα ομως ειμαι σιγουρος οτι θα προχωρησουν στις ενεργειες που χρειαζονται ετσι ωστε να βρισκουν το δικιο τους τα μελη του forum στις διαμαχες με τις αντιπροσωπειες! μαλιστα εχω και μια προταση να πληρωνεται το προσωπικο που απασχολουν γι αυτα τα θεματα απο τις αποζημιωσεις που θα κερδιζονται! Υ.Γ.ρε φιλε,ειπαμε,μερακι εχουν,δεν ειναι μαλαkες! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν υπαινισεσσαι δικαστικες διαμαχες....εχεις λαθος!! Εφοσον ''ακουγονται'' γραπτως και οι δυο αποψεις και το θεμα κλειδωνει κανεις δεν ειναι υπολογος σε τιποτα!!! Το περιοδικο ΜΟΤΟ εφηρμοσε αυτην την τακτικη απο το 1985 μεχρι σημερα....δεν δικαστηκε ουδεις! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θελει καποιος να κανει ενα παραπονο?το κανει επωνυμα και με σεβασμο και τελειωνει η υποθεση! οσο για το moto,μην ξεχνας οτι οι αναγνωστες των περιοδικων ειναι πελατες ενω τα μελη του forum οχι,οι mods εχουν ρολο συντονιστικο και διαχειριστικο! |
|
|||
|
|||
Εγώ με αφορμή αυτά που έγραψε ο steliosx, έγραψα και τις δικές μου εντυπώσεις! Αυτό δεν σημαίνει Ότι θα ήθελα να κάνω καταγγελία ονομαστική. Ονομαστικά εμένα με ξέρετε και οποίος δεν με ξέρει λεγομαι Δαελης Αντωνης. Μέχρι εκεί όμως. Έγραψα Απλά τις εντυπώσεις μου και τίποτα παραπάνω! Αν ήθελα κάτι παραπάνω θα το έκανα εκείνη την ώρα και δεν θα εβαζα το forum να το κάνει για μένα!!! Εξάλλου δεν είναι κάτι το οποίο δεν το έχετε διαπιστώσει και κάποιοι απο εσάς! Είναι κάποια συνεργεία που έχουν ξεφύγει πια απο την ποιότητα που ανέφερα προηγούμενος και έχουν ποσότητα! Αυτό δεν σημαίνει Ότι δεν ανιμετωπιζουν καπιοιες άλλες βλάβες-καταστάσεις σοβαρά! Π.χ. Το ίδιο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ μου έχει αλλάξει σε εγγύηση Ότι έχει βλάβη χωρίς γκρίνια αμέσως! Αλλά τουλάχιστον τα σέρβις ρουτίνας τα αντιμετωπίζουν μερικές φορές Όχι πάντα φυσικά ως ξεπετα!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ε να αυτό δεν μου αρέσει Αντώνη... Δηλ. τώρα μας λες "κάποιοι το έχετε διαπιστώσει" και δεν λες αλλά εννοείς "όσοι δεν το έχετε διαπιστώσει κρίμα τι να κάνουμε".
Εγώ πιστεύω έπρεπε να ξέρουμε για ποιο μαγαζί μιλάμε και ευχαρίστως το μαγαζί ας απαντήσει δημόσια επίσης. |
|
|||
|
|||
ας μην δυσκολεύουμε τη ζωή μας βάζοντας περιττές ευθύνες στο κεφάλι μας...
μπορούμε να αναφέρουμε δημοσίως το θέμα που συναντήσαμε και με ΠΜ όποιος ενδιαφέρεται ζητάει λεπτομέρεις, διευθύνσεις και ονόματα....έτσι διασφαλίζεται η νομιμότητα και τελικά παίρνουν τη πληροφορία μόνον οι ενδιαφερόμενοι... Στη δική μου περίπτωση, με πήραν 5 τηλέφωνα και δέχτηκα 5-10 PMs... απάντησα σε όλους και όλα ΟΚ..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
service | georgevre | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 17-03-2011 13:14 |
service 60,000 km | Kimwnas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 26 | 26-11-2010 22:45 |
service | tonis17 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 0 | 06-06-2010 11:04 |
R 850 GS Big Service 117.500 Km | Lerian | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 25-12-2009 18:05 |
SERVICE 30.000KM | poke69 | Φροντίδα | 10 | 10-05-2009 13:14 |