|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαγή φούσκας Ball Joint σε 30 min
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υποθέτοντας ότι σου έχει σχιστεί μόνο το λάστιχο θέλω να σου πω ότι η μαμά BMW δεν το έχει σαν ανταλλακτικό μόνο του αλλά δίνει όλο το ball joint. Πριν καιρό όταν και εγώ άκουσα την τιμή...(140 γιούρα) κάπως μου ήρθε!! Ψάχτηκα, και τώρα πλέον αλλάζω μόνο το λάστιχο (να΄ναι καλά ο συνφορουμίτης Ευτύχιος που τα έφτιαξε και μας προμήθευσε με πολύ χαμηλό κόστος). Φυσική προϋπόθεση να είναι λειτουργικό το ball joint. Υ.Γ. Που να ακούσεις και τιμή για τα θερμαινόμενα grips!!!ευτυχώς υπάρχουν λύσεις. Καλό διάβασμα στο forum. |
|
|||
|
|||
το τελευταίο αυτό πονάει από εδώ μεριά...
|
|
|||
|
|||
Φούσκα από που πήρες αν επιτρέπετε
Thanks. Πολύ καλό thread. |
|
|||
|
|||
Γιατρέ δες εδώ http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...2/index35.html απάντηση 349
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου, μέσα στο προφίλ του Ευτύχη υπάρχει το τηλέφωνό του. Πάρτον να συνενοηθείτε ή στείλε του pm.Απλώς άσε να περάσουν μερικές μέρες γιατί είναι φρεσκοπαντρεμένος και μάλλον είναι στα μέλια τώρα.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
Αφαιρέστε το προστατευτικό κάλυμμα (3). [IMG]file:///C:%5CUsers%5CNicholas%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_image001.gif[/IMG] Θερμάνετε το παξιμάδι (4). [IMG]file:///C:%5CUsers%5CNicholas%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_image003.gif[/IMG]Τεχνικά στοιχεία Θερμοκρασία αποσύνδεσης σφαιρικής άρθρωσης κάτω 120 °C Ξεβιδώστε το παξιμάδι με το σωληνωτό κλειδί (Αρ. 31 5 601) και το κλειδί άλεν (Αρ. 31 5 603) και αφαιρέστε τη γέφυρα του πιρουνιού. Αγαπητοί μου, το επίσημο εγχειρίδιο της BMW που έπεσε στα χέρια μου λέει πως αντί να βασανιζόμαστε να ξεσφίξουμε το παξιμάδι από τη φούσκα, πρέπει να την ζεστάνουμε με μπιστολάκι στους 120 C (δανειστείτε το μπιστολάκι απ' τη γυναίκα σας, αρκεί να είναι μεγάλο!) Αν δεν έχετε γυναίκα με μπιστολάκι πάρτε από κάποιου φίλου Τάδε έφη BMW |
|
|||
|
|||
Φανταστικοι admins θα το βαλετε στα αξιοσημειωτα γιατι εψαχνα 2 ωρες??????
Τροχηλατος.... Jarhead φανταζομαι.... piece of cake!!! |
|
|||
|
|||
To καρυδακι φερε εσυ και τα υπολοιπα στα κανω!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BALL JOINT S.O.S. | eytyxios | Ομαδικές Αγορές | 605 | 03-12-2013 21:43 |
Αλλαγή πίσω λάστιχου σε GS | LakisGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 21-01-2011 12:25 |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |
Αλλαγή ελαστικών σε gs 1150.. | kotskofi | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 17-04-2010 08:33 |