|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 4- Africa Twin Club Β.Ελλαδος
Μετά από επικοινωνία με τον Πασχάλη, μου ζήτησε να σας ανακοινώσω πως το γλέντι στην Βλάχα ακυρώνεται, λόγω κάποιων αλλαγών στην διαδρομή.
Χώματα και βουνά είναι αυτά, οπότε κάποια εμπόδια δεν ήταν δυνατόν να προβλεφθούν. Καλή συνέχεια στην παρέα και με το καλό να επιστρέψουν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
... Kαι έκανα σχέδια για αύριο για την Βλάχα..!!!
Καλά να περνάτε και από γλέντια, μικροί είμαστε, έχουμε καιρό..!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΑΜΑΝ ΡΕ ΑΡΓΥΡΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην φοβού, είμαι επάνω στην ανάπτυξη μου συν ότι κάνω "καύσεις", με αποτέλεσμα ο διαιτολόγος μου, μου είπε να τρέφομαι κανονικά, χωρίς κανένα περιορισμό...!!!!! Και όπως λέει ο σοφός λαός μας
- Το φαϊ κάτσε, στο ξύλο φύγε..!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το τηλέφωνο του διαιτολόγου σου θέλω!!!
|
|
|||
|
|||
καλά όλα αυτά...
αλλά αναμένουμε σχετικό υλικό .... |
|
|||
|
|||
Οι τελευταιοι γυρισαν αργα χθες το βραδυ!
Η εξορμηση ειχε την απολυτη επιτυχια σε ολα τα επιπεδα με εξαιρετικα καινουργια μερη αντιξοες οδηγικες συνθηκες-το ζητουμενο-και επαφη για αλλη μια φορα με μια Ελλαδα τοσο διαφορετικη που εκπλησσει. Λιγη υπομονη να συγκεντρωθει το υλικο....και να επιστρεψω και ψυχικα |
|
|||
|
|||
Αναμένουμε . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλή ξεκούραση τώρα φίλε, κ περιμένουμε υλικό κ εντυπώσεις! Jefe |
|
|||
|
|||
Ωρα για δραση..
Αναχωρηση απο την Πυλη Τρικαλων οπου γιναμε μια ομαδα με τους πρωινους που εκαναν διανοιξεις δρομων στην Καλαμπακα ενω περιμεναν να σχολασουμε... Πρωτη διαδρομη το περασμα στο Αποκωλωμα πανω απο την Ανω Παλαιοκαρυα (ονομα και πραγμα το ρημαδι) αυτο το θηριο το εχετε ξαναδει πεσμενο..τυχαιο? Και μεσα στο σουρουπο θερμη υποδοχη απο τους γελαστους κατοικους του Ανθηρου Αργιθεας. Εδω ο Φωτης με το δημαρχο που μας υπεδειξε χωρο κατασκηνωσης και μας δωρισε ενα βιβλιο για την περιοχη γεματος χαρα.. Ξημερωσε Τριτη και ο καφες κατω απο το πλατανι ειναι απαραιτητος Βγαινουμε σε γνωστες διαδρομες προς Τροβατο και Αγραφα στην κοιλαδα του Αγραφιωτη λιγο πριν τη στροφη για Επινιανα μετα τη διασταυρωση προς Αγραφα Απο τα Αγραφα οπου θα πρεπει να αποφυγετε το εικονιζομενο φαρμακειο δοκιμασαμε να βγουμε στο Μαραθο χωρις επιτυχια οση ωρα ο Ηλιας φωναζε Στοπ! δε μπορουσα να καταλαβω γιατι.. Επρεπε να πλησιασω και να ανεβω πανω στο προβλημα που εκλεινε το δρομο.. το απογευμα μας βρηκε στον παλιοδρομο Μοναστηρακι-Χρυσω που αποζημιωνει με τη μοναδικη αυτη εικονα της λιμνης των Κερμαστων εστω και αργα, το βραδυ φτασαμε απο ασφαλτο στη Δομνιστα.. συνεχιζεται... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 2-Africa Twin Club Β.Ελλαδος | paschalis | Χωμάτινες εξορμήσεις | 91 | 28-09-2012 23:03 |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 3 AFRICA TWIN CLUB B.ΕΛΛΑΔΟΣ | paschalis | Χωμάτινες εξορμήσεις | 38 | 25-05-2012 00:23 |
africa twin 750 πλαινα πλαστικα | taksidiotis | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 06-04-2011 22:55 |
Africa Twin | kostas_366 | Άλλες εταιρίες | 52 | 05-02-2011 09:04 |
Ζητείται AFRICA TWIN XRV 750 '92-'95 | frits | Ζήτηση | 19 | 24-01-2010 23:42 |