|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ C600 SPORT & GT ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩ
το κακό με αυτά ειναι οτι όσοι προτιμάμε τις μοτοσυκλέτες ξεμένουμε απο επιχειρήματα!
τι να πούμε για υποστηρίξουμε με αντικειμενικά κριτήρια ότι είναι προτιμότερη η αγορά και η χρήση μιας μοτοσυκλέτας από τέτοια scouter? Εγω πάντως όσο βλέπω να παρουσιάζονται δίκυκλα σαν αυτά και το integra από το honda τόσο νοσταλγω τα Bol d Or και χαιρομαι να όταν βλέπω διπλα μου στο φανάρι κανα gucci v7.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ειναι κε κολητος μου απο πρην πιαση δουλια στην bmw λες να εβαλα το χερη μου ????-)))) |
|
|||
|
|||
Κρίμα που δεν έτυχε να μιλήσουμε στην Βαρκελώνη, για να γνωριστούμε, όχι τίποτα άλλο.
|
|
|||
|
|||
απο περηεργια ποσα ατομα εισασταν ?
|
|
|||
|
|||
Από Ελλάδα είμασταν γύρω στα 20 άτομα. Συνολικά πρέπει να ήταν περίπου 100+ άτομα, το συγκεκριμένο διήμερο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν απο Ελλαδα ηταν 20 +100 αστα !!! ομως φυλε Μανο γιατι αποφευγεται εντεχνος να πηται τη γυνονται τα μηχανακια μετα την παρουσιαση ! απο φωτο υπολογηζω κοντα στα 100 σκουτερ αστα ! αλλες μηχανες ss 1000 ,gt 1600 , husky κλπ τη γυνονται παναι για ανακηκλοση ? ο κολητος μου στη Κυπρο χαμογελα κε λεη αστα Μηχαλακη εση δεν ξερης ? Last edited by giclas; 21-03-2012 at 22:33. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μιχάλη για να είμαι ειλικρηνής και εγώ το σκέφτηκα αυτό, δηλαδή τι γίνονται όλα αυτά τα μηχανάκια μετά το τέλος της παρουσίασης. Πίστεψε με, δεν ξέρω. Υπολογίζω ότι ίσως κάπου να πουλιούνται σαν μεταχειρισμένα φυσικά.
|
|
|||
|
|||
Μήπως τα παίρνουν οι αντιπροσωπίες για test drive ;;;
|
|
|||
|
|||
Τα TEST RIDE είναι καινούριες μοτοσυκλέτες με 0 χλμ.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bmw c600 sport-c650 gt | taksidiotis | Νέα μοντέλα BMW | 17 | 25-01-2012 19:05 |
BMW SPORT | MARK | Κράνη | 8 | 14-04-2011 23:20 |
Πωλείται κράνος BMW Sport No58-59 | lycos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 05-01-2011 17:40 |
BMW HP2 Sport | lycos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 27-06-2010 02:23 |
Extreme Sport | syan | Αθλητισμός | 6 | 26-01-2009 17:59 |