|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κύθηρα, Τσιρίγο, Πορφυρούσα
Εγινε.. θα παω σίγουρα
|
|
|||
|
|||
Διονύση καλή ξεκούραση. Με ρέγουλα οι παγωμένες.
|
|
|||
|
|||
Να είσαι καλά Πάνο.. ευχαριστώ
Τι ρέγουλα μου λες??? Εδω αρχισαν τα κεράσματα και θα κάνω πίσω?? |
|
|||
|
|||
Πανεμορφες φωτογραφιες.....
Σ'ευχαριστουμε για την ομορφη περιηγηση και αναμενουμε την συνεχεια.... Με το ενα ποδι στην Νεαπολη για τα Κυθηρα ημασταν,αλλα μας ξανα-κερδισε και φετος η Κρητη... |
|
|||
|
|||
και με καθαρή αντλία/φίλτρο τώρα, ποιός σε πιάνει..... θα ρέουν οι παγωμένες με 3bar.......προσοχή στο σωληνάκι υπερχείλησης Διονύση..
|
|
|||
|
|||
Markas, οι φωτό και η παρουσίαση είναι ...
|
|
|||
|
|||
Νικόλα, δεν με εκπλήσσεις, γιατί έχω διαβάσει δεκάδες σελίδες με περιγραφές από τις εκδρομές σου σε κάστρα και κουλέδες τση Κρήτης και όλα με περίσσιο ενδιαφέρον.
Ανέκαθεν μ' άρεσε να χαζεύω κάστρα, αλλά με τον τρόπο και τις φωτογραφίες του Νικόλα, το απολαμβάνω περισσότερο. |
|
|||
|
|||
Όπως σου έχω ήδη πει Νικόλα κι εγώ πήγα στα Κύθηρα πέρυσι αλλά δεν θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά τα ωραία που μας δείχνεις!! Μάλλον οι πολλές μπύρες φταίνε
Ευτυχώς που τα βλέπω τουλάχιστον μέσα από τον φακό σου για να λέω πως το έχω επισκεφτεί αυτό το πανέμορφο νησί! |
|
||||||
|
||||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μάλλον οι μπύρες φταίνε όπως είπες Last edited by Markas; 06-08-2013 at 00:16. |
|
|||
|
|||
Πάμε για τη συνέχεια πάλι, μία μέρα, δύο μέρη επισκεφτήκαμε.
Δεύτερη μέρα και κατευθυνόμαστε βόρεια μέχρι το χωριό Καραβάς. Περνάμε τα πολύ στενά σοκάκια του χωριού και κατεβαίνουμε μέχρι το κάτω μέρος της ρεματιάς ακολουθώντας τις πινακίδες «προς Πηγές Αμήρ Αλή». |
|
|