|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αστράφτουν τα φλας στην Περιφερειακή Υμηττού
Απόσπασμα:
Με τη λερωμένη που έχεις σε φωτό στις καλημέρες. Απο πότε πάει άσφαλτο.............. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ειναι κατω απο την δουλιτσα μου.......... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και τότε που λερώθηκε στην ΑΟ. Θα πάμε για καφέ για να μην συνεχίσω. Απο αύριο τα υπόλοιπα.......... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
παω και απο χωμα............ |
|
|||
|
|||
Το νου σου όμως γιατί πάνω από 40 χλμ/ώρα υπέρβαση (νομίζω) έχει και αφαίρεση διπλώματος και τα ΜΜΜ δεν παλεύονται αυτόν τον καιρό...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
30 χλμ παραπάνω πιάσανε τον αδελφό μου... |
|
|||
|
|||
υπάρχουν αναφορές και για πολύ λιγότερα χλμ....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πάντως κυνηγάνε τελευταία...
Μου το πήραν το 65αρι προχθες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
¨¨12. Σε αυτόν που υπερβαίνει το ανώτατο όριο ταχύτητας έως 20 χλμ/ώρα, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο σαράντα (40,00) ευρώ. Για υπέρβαση του ανώτατου ορίου ταχύτητας πάνω από 20 χλμ/ώρα, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο εκατό (100,00) ευρώ. Για υπέρβαση του ανώτατου ορίου ταχύτητας πάνω από 30 χλμ/ώρα, καθώς και για κίνηση οχημάτων στους αυτοκινητόδρομους με ταχύτητα πάνω από 150 χλμ/ώρα, στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας με ταχύτητα πάνω από 130 χλμ/ώρα και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο με ταχύτητα πάνω από 120 χλμ/ώρα, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων πενήντα (350,00) ευρώ και επί τόπου αφαίρεση της άδειας οδήγησης, από αυτόν που βεβαιώνει την παράβαση, για εξήντα (60) ημέρες, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία του άρθρου 103 του παρόντος Κώδικα. Σε αυτόν που οδηγεί με ταχύτητα κατώτερη του ελάχιστου επιτρεπόμενου ορίου ταχύτητας, καθώς και σε αυτόν που παραβαίνει τη διάταξη της παραγράφου 9 του άρθρου αυτού, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο ογδόντα (80,00) ευρώ.¨¨ ���� ��������� - ����o 20 - �.�.�. - �. 2696/1999 |
|
|