|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προβολάκια touratech ή bmw;
Απόσπασμα:
Kωστα που τις παιρνεις τις λαμπες και αν θα βαλεις και στο καινουριο πες μου |
|
|||
|
|||
Θα βάλω και στο καινούριο... αλλά μπορεί και να είναι Xenon εκεί.... δώσε μου 1 βδομαδούλα καιρό....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κωστα ο θανασης μου ειπε οτι αν βαλεις XENON χανεις την εγγυηση. Τελικα οι OSRAM εχουν καλυτερο φως λες? και που παυ παιρνεις? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν ήταν έτσι... οι after market εταιρίες (φώτα, GPS, κλπ...) θα είχαν κλείσει!!! Αν συζητάμε για την εγγύηση της μπαταρίας... πρώτον αυτή έχει εγγύηση για 6 μήνες... και όχι για 2 χρόνια... και δεύτερον τα xenon - από τα λίγα που γνωρίζω - έχουν λιγότερη κατανάλωση ρεύματος σε σχέση με τις αλογόνου. Και κάτι ακόμη..... Αν πάθει βλάβη η αντλία βενζίνης γιατί έβαλες νοθευμένη... θα σου πει κάποιος ότι έχασες την εγγύηση γιατί πήγες στο τάδε πρατήριο και σου έβαλε νοθευμένη??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλα τα λες και μιας και εχεις χρονο για ψαξιμο οταν καταληξεις πες μου |
|
|||
|
|||
Ρίξτε μια ματία εδώ
Trail Tech με ενσωματωμένο το Ballast και κατανάλωση 35W, στα 5500 lumens, αδιαβροχα και ήδη δοκισμένα στους αγώνες. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
TOURATECH SPOILER | tasosbob | Ζήτηση | 3 | 03-09-2010 00:51 |
Προβολάκια Clever Μιcro | Sakis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 31-03-2010 20:30 |
ΔΙΣΚΟΣ TOURATECH | allen | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 24-03-2010 12:36 |
ΠΡΟΣΤΑΣTEYTIKA TOURATECH | allen | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 05-12-2009 23:45 |
Προβολάκια micro flooter r1200gs | TALON | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 15-09-2009 14:51 |