|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Sofia – Borovits: Απόδραση
Μπράβο Στράτο, σε χάσαμε αλλά από ότι φαίνεται πέρασες εξίσου καλά
|
|
|||
|
|||
Λακούβες ή πίστα?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εκτός από τα φωτογραφικά αφρόλουτρα και τα ταξιδιωτικά με … Dolby surround, μερικές ταξιδιωτικές στιγμές καλό είναι να τις βιώνουμε en prive’… . . …πολύ πιθανόν, αυτές να είναι και οι πιο αληθινές στο ταξίδι! Στράτο και Αντωνία, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα, . . … και σας περιμένω για σπιτικές ρακές κατά ριπάς μετά κοψιδίων Χολομώντος... Last edited by Uriah Heep; 30-03-2011 at 21:22. |
|
|||
|
|||
άντε και στα επόμενα!
πολύ ωραία βιντεάκια |
|
|||
|
|||
Άψογος ο κύριος
|
|
|||
|
|||
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας και για την παρέα σας για όσο διάστημα συνταξιδέψαμε (μέχρι Προμαχώνα με το team Ροδόπη), αλλά και για την παρέα στο δείπνο στη Θεσσαλονίκη!
Είναι αδύνατον να καταφέρω να ανταποδώσω σχόλια σε όλους, έναν-έναν, αλλά θα ήθελα πραγματικά να αναφερθώ, ειδικά, σε μερικούς: @ Teo71 Θοδωρή, το κάθε λεπτό παρέας μαζί σου είναι απόλαυση και ήσουν ο πρώτος από το forum που πήγα μαζί εκδρομή. Είσαι ο τύπος που γίνεσαι ΑΜΕΣΩΣ αγαπητός σε όλους, σε όποιον σε γνωρίσει Να διατηρήσεις για πάντα το γέλιο και το χιούμορ σου και εγώ να σε φωνάζω “τρελό αγόρι” @Dent & Νατάσα, Κώστα και Νατάσα, όσο σας γνωρίζουμε, τόσο πιο όμορφα αισθανόμαστε, με τη γυναίκα μου την Αντώνια. Ωραία φτάσαμε παρέα Θεσσαλονίκη και είμαι σίγουρος ότι μας περιμένουν κι άλλα ταξίδια, η Αντώνια τα περιμένει πως και πως @ paschalis & nikos-x Πασχάλη και Νίκο, ευχόμουν να είχα κι άλλο χρόνο στη διάθεσή μου να σας γνωρίσω καλύτερα. Θα χαρώ να στήσουμε την επόμενη εκδρομή προς τα βόρεια ώστε να απολαύσω την παρέα σας εκτενέστερα. @Magelanos Πάνο, ήταν μεγάλη ευχαρίστηση που συνταξιδεύσαμε μέχρι τα σύνορα. Είσαι παιδί με ακέραιο χαρακτήρα και σίγουρα θα κάνουμε κι άλλα ταξίδια μαζί. Στο ταξίδι σου τον Αύγουστο δε θα είμαι παρέα αλλά θα είναι μαζί σου η σκέψη μου συνέχεια. @moby_gr Αντώνη, ήσουν ο πρώτος μου φίλος από το forum και τη συμβουλή σου για το Bellagio δε θα την ξεχάσω (χεχεχε) και η παρέα μαζί σου είναι πάντα απόλαυση. @ LakisGS Λάκη φίλε μου, η συνάντησή μας στη Σόφια, ήταν φυσικά άλλη μια ευχάριστη έκπληξη. Μακάρι να είχαμε περισσότερο χρόνο. Κοντά είμαστε όμως… Πολλούς χαιρετισμούς στο Δημήτρη και στις γυναίκες σας @ Uriah Heep Βασίλη, ξέρεις πώς περίμενα την ευκαιρία να σε γνωρίσω, αν και οι συνθήκες στην ταβέρνα δεν ήταν οι ιδανικότερες για ατέλειωτες συζητήσεις… θα τις φυλάξουμε όμως για τη επόμενη συνάντησή μας με "σπιτικές ρακές κατά ριπάς μετά κοψιδίων Χολομώντος..." Last but not least – Η ΕΚΠΛΗΞΗ!!! @ Παναγιώτης ή panvas ή ο καινούργιος μου φιλαράκος Παναγιώτη, ειλικρινά, μαζί με τη σύντροφό σου, ήσασταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να μας είχε τύχει στη Σόφια. Πραγματικά κάνατε τη διαμονή μας εκεί αξέχαστη. Από την ώρα που επιστρέψαμε με την Αντώνια, μιλάμε συνέχεια για σας. Μας δώσατε μεγάλη χαρά με τη γνωριμία μας, περάσαμε υπέροχα την κάθε στιγμή μαζί σας. Φυσικά και θα διατηρήσουμε επαφή και θα συναντηθούμε ξανά σύντομα Last edited by Strats; 31-03-2011 at 13:51. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αυτά είναι τα ωραία
|
|
|||
|
|||
μπράβο φιλε κανατε την καλύτερη αποδραση!!! αντε και στην επομενη!
|
Tags |
borovitz, βουλγαρία |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απόδραση στη φύση της Κρήτης | Black_Shadow | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 01-03-2010 09:22 |
Απόδραση σε απόμερους τόπους και το μεγαλείο του Έλληνα ... | Fuji | Περιβάλλον | 8 | 03-09-2009 16:20 |
Απόδραση Παλαιοκώστα, δείτε τι είδε και απόδρασε | kostas_366 | Επικαιρότητα | 12 | 12-03-2009 06:29 |